| anamaria8811 a întrebat:

Am o problema si nu mai stiu ce sa fac.Acum 3 ani stateam cu o colega de-a mea din liceu si ne intelegam bine, mi-o cerut bani si o zis ca imi da inapoi tot sa amanat eram intelegatoare cu ea. dar m-am saturat sa tot astept pentru ca e vorba de o suma mare.de o vreme incerc sa dau de ea dar nici cum nu pot. ea e din localitate de unde sunt eu.am incercat sa o sun dar e inchis telefonul sau o schimat numarul, pe mess, facebook nu imi raspunde si nici sorasa.am ajuns acolo sa o caut acasa dar nu am reusit pentru ca ori nu am gasit nimeni acasa ori mi-o deschis bunica care nu poate sa ma ajuta amarata... mi-a zis ca nu e nimeni acasa, i-am explicat care e problema dar nu intelege.ca ea nu stie ca asa si asa.chiar nu mai stiu unde dracu sa caut. o sa mai trimit si pe mama pe la ei. ceva idei ce as putea sa fac.mersi

Răspuns Câştigător
| Bunicul62 a răspuns:

Te inteleg dar vad ca tu esti cea ramasa cu ochisorii in soare. Poti depune o sesizare la Politie dar nu stiu cit ajuta. Parintii ei poate sunt amariti si nu au de unde sa plateasca pentru ea Cine stie pe la citi este datoare si citi or astepta la rind sa ii rupa cojocul.Cine stie cu ce primitivi este inhaitata, tu ii depui reclamatia si da de ea politia peste 3 ani, apoi sare cu primitivii la tine si te lasa lata in drum.Eu zic sa incerci sa rezolvi cu vorba buna, nu se poate asta este Vrei sa puna parintii ei ciinii pe tine si bunica ei o avea o pensie de 300 ron moare baba de foame pentru nepoata? Si eu am pagubit la viata mea si am fluierat a paguba de ma auzeai si tu dar nu erai nascuta, dar viata a mers inainte.Am invatat sa imprumut doar prietenii adevarati nu toti circotasii

5 răspunsuri:
| Bunicul62 a răspuns:

Paguba cit este? daca este mica sa te lecuiesti.Mai multa bataie de cap ai sa ii recuperezi.Nu stiu cit se merita singele rau si nervii facuti.

| anamaria8811 explică (pentru Bunicul62):

Pai suma e cam mare si nu stau asa bine ca sa o las in pace cu 400lei ca is bani.am aflat de la parinti ca o disparut intr-o seara o fugit de acasa si nu stie nimeni unde e.nu pot sa dau de ea dar nici parinti.off mama ce ma fac!? mi-a trecut prin cap ca sa ma duc la politie si sa i zic ca i-am dat bani si acum a disparut. oare are rost? rezolv ceva?

| Bunicul62 a răspuns (pentru anamaria8811):

Te inteleg dar vad ca tu esti cea ramasa cu ochisorii in soare. Poti depune o sesizare la Politie dar nu stiu cit ajuta. Parintii ei poate sunt amariti si nu au de unde sa plateasca pentru ea Cine stie pe la citi este datoare si citi or astepta la rind sa ii rupa cojocul.Cine stie cu ce primitivi este inhaitata, tu ii depui reclamatia si da de ea politia peste 3 ani, apoi sare cu primitivii la tine si te lasa lata in drum.Eu zic sa incerci sa rezolvi cu vorba buna, nu se poate asta este Vrei sa puna parintii ei ciinii pe tine si bunica ei o avea o pensie de 300 ron moare baba de foame pentru nepoata? Si eu am pagubit la viata mea si am fluierat a paguba de ma auzeai si tu dar nu erai nascuta, dar viata a mers inainte.Am invatat sa imprumut doar prietenii adevarati nu toti circotasii

| Andrutzikka a răspuns:

Incearca sa dai de oameni care o cunosc si poate o vei gasi.Sau, te duci la ea de dimineata si ii ceri bani.Chiar daca iti spune ca nu e acasa ii spui ca vrei sa vezi daca nu e acasa

| anamaria8811 explică (pentru Andrutzikka):

Da am incercat am cautat-o la cateva persoane dar nu stie nimeni nimic, numarul ei a schimabt de 4ori si pe cine am intrebat nimeni nu are un numar activ.o sa mai incer sa o caut acasa sper sa pot rezolva ceva.mersi de raspuns

| Andrutzikka a răspuns (pentru anamaria8811):

Cu mare placere:*