| Alexa010 a întrebat:

Am o problema si nu stiu ce sa fac.Nu pot sa ma mai concentrez.De exemplu:daca sunt la scoala si profu` vorbeste nu pot sa ma concentrez la ce zice.Il aud, dar nu inteleg nimic.Stiti expresia aia:"Pe o ureche intra, pe cealalta iti iese?" Exact asa mi se intampla.Acum imi spune, si in 10 sec daca ma intrebi ce a spus am uitat straight face. Cand vorbesc cu cineva mi se intampla la fel.Aud persoana vorbind, dar parca vorbeste in alta limba, si trebuie` sa stau vreo 5-10 sec ca sa inteleg ce a spus, si de multe ori pun persoana sa repete.Si la invatat la fel.Nu mai pot invata. Oricat as toci nu mi intra nimic in cap.Parca as fi deja "plina" si nu mai intra informatii.Sau cand imi propun sa fac ceva, teme de exemplu, deschid caietu` si cand sa incep gasesc altceva sa mi distraga atentia, chiar daca e liniste deplina.Si uit de tema chiar daca, caietu` e in fata mea...si am o stare de somnolenta si oboseala continua.Parca...nu as mai avea vlaga in mine.Nu-mi arde nici sa zambesc.sunt mohorata tot timpu`, predispusa la certuri iar uneori am o stare de irascibilitate de nedescris
Din ce cauza mi se intampla toate astea?

4 răspunsuri:
| vanny2000 a răspuns:

Draga mea! Este ceva psihic.Trebuie doar sa te culci devreme pe la 22 cel tarziu, si poate chiar sa dormi la pranz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca esti o handicapata sinistra!straight face

| Doddel a răspuns:

Esti prea stresata

| elizasedai a răspuns:

Te enerveaza cumva colegii la scoala (gen batai in banca, joaca cu pixul)? Daca da atunci ar trebui sa te relaxezi, sa bei ceai de menta si sa asculti Tangerine Dream si Oliver Shanti... e muzica calmanta te va ajuta multwinking