| marissarebbecq a întrebat:

Am o problema si sper ca ma poate ajuta cineva ca efectiv sunt panicată rău. Eu am o problema..cand trebuie sa ne asculte doamna, la romana ma blochez si nu mai stiu nimic. Efectiv data trecuta, în clasa a 10-a ne-a ascultat doamna dintr-un comentariu si a trebuit sa merg in fata clasei si cand am ajuns am zis 10 cuvinte si tot ce era în mintea mea e "acum mă blochez" si in sec a doua m-am blocat.N-am mai stiut nimic si m-am facut de ras..problema e ca nu imi pot controla gândurile..eu tot ce fac, nu e sa ma concentrez la comentariu de exemplu sau la lectia pe care o spun, eu ma concentrez pe gândurile negative....si azi a spus colegii doamnei sa ne asculte, sa nu dam test..si cand am auzit am zis ca mai bine mor si sincer chiar asa e, efectiv nu pot..NU stiu ce sa mai fac..sunt panicată, pur si simplu am incercat sa-i spun mamei lectia si pana si la ea m-am blocat, efectiv mi se blocheaza creierul, pur si simplu nimic nu mai stiu, e gol..si MA gandesc involuntar "uite acum mă blochez" si in secunda a doua nu mai stiu nimic...sunt foarte supărată, stresata si bulversată. Creau sa mor

2 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Emoții este absolut normlă

| elennax a răspuns:

Stiu cum este, pateam la fel. Ai anxietate in privinta asta, o sa te ajute daca vorbesti cu consilierul scolar sau un psiholog