Probabil arati mult mai tanara decat esti in realitate si de asta s-au trezit cativa tarani sa comenteze. E mai bine sa nu-ti bati capul cu ei, nu trebuie sa schimbi ceva la tine pentru a face pe placul unora pe care nu ii cunosti si nu ai nimic in comun cu ei.
Eu cred că 90% din ce ai scris e paranoia. Sa fin serioși, orice barman își servește clienți oricum ar arata și vorbi. Și când te duci intr-un club jumate din cei de acolo sigur au alte treburi decât să se uite urât dupa straini
Te-aș ajuta, dacă aș vedea situația cu ochii mei.
Aici n-am cum să-mi dau seama dacă ești paranoică sau cu un stil foarte nașpa. Sau umbli în cele mai proaste locuri. Sau ai o atitudine greșită.
Sau umbli "rangă" de beată.
De obicei dau dreptate publicului, dar în multe situații este vorba doar de bully grav.
Buna.Eu cred ca ai fost tratata asa deoarece nu arati deloc de varsta pe care sustii ca o ai, daca intr-adevar esti tu in poza, si nici nu te impui. Dupa cum se poate vedea si pe aici, adultii ii trateaza aiurea pe adolescenti si situatia nu se schimba in viata reala.Chiar arati ca o adolescenta, lucru care poate fi rau sau bun.In acest context al interactiunii sociale se pare ca e rau.
Apoi, ia in considerare daca intr-adevar aceasta este realitatea sau de fapt experimentezi the spotlight effect, in care simti ca toti se uita din toate directiile la tine si rad de tine. Nu cred sa fie ceva legat de aspectul tau. Cauta sa iti faci prietene cu interese comune, acum e foarte usor sa te conectezi pe internet cu persoane care ti se aseamana.
Nu peste tot oameni sunt la fel, plus ca și atitudinea noastră contează.
Dacă pari mai mica cum spuneau și ceilalți, oamenii din zona respectiva parte sunt mai tupeiști de fel și spun ceia ce gândesc, adică li se pare aiurea ca la 15 ani (ca asa poate li se pare lor ca areti) sa te vadă bând sau fumând (cu toate ca și la 30 e aiurea sa te indopi cu votca).
Sau poate pur și simplu emani aroganta sau habar nu am.Ca intr-un oraș ca Bucureștiul unde sunt fel și fel de oameni îmi e greu sa cred ca nu mai vad fete ce par mai tinere, ce sunt mai urate, mai frumoase sau ce fumează încât sa se mire.
Cred ca e mai mult imaginatia ta de vina, oamenilor nu le pasa cum arati, cum te imbraci etc. mai ales intr-un oras mare cum este Bucuresti.
Dacă era din imaginația mea mi-as fi imaginat și in orașul meu natal, nu doar aici
Nu chiar, esti intr-un loc nou, de asta ti se poate parea ca toti se uita la tine
Nu cred. așa am zis și eu prima data, dar când ma duceam in alta parte se întorceau 3-4 pitipoance, când schimbam locul și ma duceam spre scaune se întorceau unde erau scaunele mele, iar când am ieșit și mi-am aprins tigara "ia uite-o și pe terminata asta mică" deci nu cred ca mi se pare când spui niște lucruri la urechea mea și sunteți 2 fete restul băieți, persoane cu care nici nu ma cunosteam
Nu îmi doresc, dar nu înțeleg ce e așa rau sa arați mult mai tânăr? E mai ok la 15 ani sa arați ca la 25 sau mult mai in vârsta decât vârsta ta? Dacă am ajuns sa radem de un om ca arata mult mai tânăr, nefiind un dezavantaj sa fii mult mai tânăr, e clar
Pai nu e rau deloc, e foarte bine chiar Lasa-i sa rada, nu-ti bate capul cu cativa dobitoci.
Probabil arati mult mai tanara decat esti in realitate si de asta s-au trezit cativa tarani sa comenteze. E mai bine sa nu-ti bati capul cu ei, nu trebuie sa schimbi ceva la tine pentru a face pe placul unora pe care nu ii cunosti si nu ai nimic in comun cu ei.
Problema ta e ca iesi prin cluburi. Am o solutie simpla: nu mai iesi in cluburi si locuri de genul si n-o sa se mai uite nimeni urat la tine
Sa nu te lasi afectata de parerile oamenilor din jur si sa nu te demoralizezi niciodata daca majoritatea e impotriva ta.Tu sa iti vezi de treburile tale si sa ignori rautatile din jurul tau.
Bine ar fi sa iti gasesti niste prieteni cu care sa ai interese si pasiuni comune ca sa ai cu cine socializa.
Dar de esti in Bucuresti si nu la Cluj?
Clujul e mai aproape de tine si e un oras mult mai civilizat decat Bucurestiul.
Aici te-as sfatui sa iti gasesti un servici in Cluj si sa pleci din Bucuresti.
Nu toti bucurestenii sunt oameni rai si needucati dar o parte din ei nu ii suporta pe provinciali(pe cei din Moldova, Ardeal sau Oltenia)si tind sa se manifeste urat.
De frumoasa, esti frumoasa! Probabil esti mai micuta de statura, poate mai slabuta. Uitandu-ma la poza ta, nici eu n-as fi crezut ca ai 28 posibil dupa aspect sa creada ca esti doar o adolescenta scapata de sub control(tu fiind cu tigara-n mana sau cu un pahar de ceva).
Si eu am aceeasi problema ca a ta. Cand ies cu fiu-miu pe strada, toti cred ca sunt sora sau iubita lui..cand am fost sa-i fac buletin, a trebuit sa explic tuturor ca eu is ma-sa. De acu'ia buletinul dupa tine, cum faceam eu in Italia, cand ma duceam sa-mi iau tigari
Daca fata din poza este cea care a pus intrebarea eu is popa Este o poza oarecare, daca ar fi sa isi arate poza, o afisa pe aici la profil.
Da dar te jignește cineva? Nu e o problema sa se mire cineva de tine ca arați mai mic de vârsta.
Am 1, 65 și arat ca pentru vârsta se 28 doar la fata nu arat. Odată eram in tramvai și a vorbeau unii și a zis ca "astea de mici și-o trag, de aia arata așa". Citesc pe aici ca doar in mintea mea se intampla lucrurile astea, dar dacă era doar in mintea mea s-ar fi întâmplat si in orașul natal.
Nicoleta6 întreabă: