Dar despre țigani de ce nu ai menționat? Te-ai simțit? Faci parte din cei pe care i-am menționat ca sunt gunoaie? Am menționat că nu e o părere chiar generală că sunt și români și țigani ok, dar rar!
De fapt nu știu dacă e o părere eu cred că e ceva ce tine de tulburarea obsesiva compulsiva și se manifestă cu astfel de reprimări, gânduri și ura! Ce contează ce sunt? Și dacă eram 100% român aceeași părere o aveam, sau ce o fi! Contează cum sunt eu nu ce sunt eu! Taica meu vitreg era 100% român și nu prea ii plăcea românii dar vorbea cu ei, eu simt o ura că nici să vb nu mai pot, nici să leg prietenii! Dar nu am părerea asta despre toți nu te ataca! Aici am văzut unii useri care sunt domni și sunt români! Și în curte am un tigan român și e domn, e un om extraordinar! Nu am ura asta chiar fata de toți! Și până la urmă poate am și eu dreptul să fiu rău că și eu am fost discriminat in copilărie de niste proaste care erau țigănci și se dădeau românce! Și am fost și eu atacat prin aluzii și mi-am luat bullying la o frizerie de mi-a creat o anxietate de nu mai scap nici în 5 vieți! Eu îmi exprim offul fata de niste nații care nu prea știe ce e ăla respectul și cei 7 ani de acasă!
Este adevărat ca 80 % din etnie au probleme grave de educație, respect fata de lege și reguli DAR cu ce te AJUTA ura aia? Cu nimic!
Ei vor continua sa existe în lumea asta! Pe Pământ!
În 2007 când UE a deschis porțile si-au asumat ca nu vor ajunge acolo doar medici, ingineri & intelectuali!
Au avut nevoie de forță de muncă și au deschis cât mai larg " robinetul " sa curgă jetul cât mai mare!
Apoi i-a trăznit în cap mireasma și obiceiurile unora!
Dacă i-a mancat în dos sa dea bine cu alifie la popou!
Esti dus cu pluta baiete. De aia ai si ajuns in halul asta. Ce "sa ma simt"? Pe tigani ii ignor cat isi vad de treaba. Dar daca se obraznicesc, cat sunt eu de femeie, ma dau la ei si ii pun la punct. Nu mi-e frica de ei.
Tu ai niste idei preconcepute. Si crede-ma, nu e sanatos deloc.
Daca aveai curajul sa spui ce esti, altfel discutam. Acum insa, e prea tarziu sa mai indrepti ceva. In fata me ai ajuns ca unul din aia pe care tu ii urasti. Nu te urasc, dar asa ai ajuns tu.
Cred că e generată de o problema de natura psihica - gen tulburare obsesiv compulsiva și poate așa se manifestă. La unii se manifestă prin spălat vase obsesiv, verificat tot felul de obiecte gânduri extern de bizare, acțiuni bizare etc. Mi greu sa cred că aș fi rasist că eu mă știu un om bun și cinstit! Dar sunt multi factori care m-au făcut să devin așa; lumea mă urăște din zona si denigrează, bârfește și eu sunt genul care nu deranjează pe nimeni! Le e ciuda că am bani și că nu lucrez! Aveam înainte bani dar a opus vremea aia, acum sunt amărât! Daca multa lume mă urăște nici eu nu pot sa fiu bun sa întorc obrazul! Sunt un tip orgolios nu îmi place să fiu calcat în picioare! De unde pana unde suntem noi 80% creștini când toată Europa e plina de prostituate românce? De țigani nici nu mai zic ferească Dumnezeu câte rele fac! Am înțeles că am rămas cu gândire comunistă că am fost chinuiți dar așa răi sa fim unii cu alții? Așa de dezbinați? Daca multi romani urăște țiganii de ce sunt înnebuniți de muzica lor? De ce le asculta muzica că văd numai maneliști in tara asta? Vad numai români și românce care asculta manele mi se face scârbă când văd așa ceva dar în schimb urăsc țiganii de moarte unii!
Nu mă ajută ura apare pur și simplu random dar și lumea ma provoacă și se comporta urat cu mine câteodată! Și mă bârfește! Eu îmi văd de treabă mea nu dau cu hate in realitate cum o fac alții, eu îmi spun offul aici virtual dar în realitate sunt civilizat! Țiganii oricum nu pot fi educați dar romanii sunt educați și sunt în unele cazuri mai nesimțiți decât minoritățile care nu sunt educați! Daca ma crezi vad pe tramvaie români care sunt mizerabili și se comporta aiurea nu țigani! Adolescenți de ăștia prosti crescuți! Mă așteptam să văd țigani dar tot românii se comporta aiurea și se cearta în public unii cu alții. E grav daca unii țigani au devenit mai educați decât românii, asta spune multe despre educație și cei 7 ani de acasă!
O societate manelista asta suntem!
Și la Dumnezeu m-am rugat să îmi înlăture ura asta dar e complicat! Nu am ura asta fata de toți nu știu cum să o spun, nu e o ura generala!
In halul asta că unii sunteți idioți și nu știți ce e bunul simt? Eu sincer ma șterg la fund cu părerea ta! Și unii din voi aveți idei preconcepute fata de unguri și țigani hai sa nu mai fim ipocriți!
Îți amintesc ca în timpul monarhiei în România prostituția era " legala " sau hai sa zicem tolerata! Existau localuri pentru toate buzunarele și categoriile! De lux pentru politicieni, artiști & boieri și pentru muncitori! Și atunci exista biserica în România! Prin Europa și rusoaice și ucrainiene && alte nații practica prostituția! Tine de " educația " lor și de comoditate! De ce sa stea la program de 8 ore intr-o fabrica sau magazin sa aibă bătăi de cap?
Fac unele *( alea independente ) și 500 -1000 € / zi! Alea mai dichisite - de lux!
Prostituția NU a oprit-o nici măcar comunismul! Prin hotelurile din București cameristele și fetele de la recepție NU se puteau angaja fără aviz de la Securitate! Raportau tot ce vedeau! Se " băgau " în seama cu străinii veniți cu treburi prin România!
Crezi ca se opreau doar la " vorbit "? NU! Pentru câteva zeci de dolari sau mărci germane aruncau jos textila! Știu din sursa sigura! Unchiul meu a lucrat în Securitate și apoi în SRI pana în 1998! Când s-a pensionat!
Și la restaurantele și baruri în hoteluri fetele de la dansuri și ospatarii nu pupau post dacă nu aveau aviz de la Securitate!
Se schimba valuta, se făcea bisnita LA GREU! Doar ca NU existau ProTv și Antenele 1, 2.3... 190 sa mediatizeze tot!
Uite tu ești român și știi să vorbești, ești educat, ești un om fain de nota 10 și deștept! Și încă câțiva useri sunt ca tine,deci eu nu am o părere și ura despre toți,abia atunci puteam sa zic ca sunt rău sau rasist sau antisocial! Iubesc copiii,ii ador,un om rasist nu ar fi așa! Am și eu dreptul să îmi spun offul că dacă îl fac in realitate unii o sa ajungă la spital bătuți! Mai bine îl reprim aici! Tu știi să vorbești cu mine,te respect! Daca alții mă provoacă le dau peste nas eu chiar daca am anxietate sunt un tip dintr-o bucata nu stau la discuții,și în realitate sunt așa sunt și dur și speriat de bombe sunt greu de citit! Imprevizibil!
Nu mi se pare ok man sa mă deschid în fața unei frizerițe unde eram client fidel sa ii spun că am anxietate și ea jegoasa sa ma bârfească la toți clienții când eu îmi spuneam durerea! Și la o altă frizerie sa îmi iau bullying că eram transpirat la subraț,eram că eram foarte emoționat de la anxietate și să fiu făcut cu ou și oțet de niste cocalari! Și câte mi s-au întâmplat și nu am făcut rău nimănui mi-am văzut de treabă! De abia de la un timp am devenit în realitate cum sunt și aici,adică nu mai țin cont că e bărbat sau femeie cine e nesimțit o sa le dau peste nas,cum de altfel am și făcut-o cu unele care și-o caută cu mine! Pai da, dar de ce ne mândrim că suntem creștini daca Europa e plina de românce care fac prostii? E treabă lor ce fac, sa le de-a Dumnezeu sănătate. Dar de ce suntem un popor ipocrit? Unde e creștinismul? Cu numele suntem creștini! Unde sunt oamenii buni creștini? Că de mine niste fete râdeau de mine când aveam atacuri de panica pe strada, crize de anxietate! Vad pe rețele sociale cum unii se bucura de moartea altora sau cum unii fac mișto de oamenii bolnavi! Numai noi suntem așa din Europa de răi! Dăm de niste bani lucram pe dincolo și când venim in tara ne credem buricul pământului, cei mai tari! Nu mai zic de politicienii corupți! Bravo femeilor care se descurca chiar și din meseria aia dar hai sa nu ne dăm ceea ce nu suntem! Eu știu că ne mândrim că suntem educați dar nu se vede la multi!
Raportau tot ce vedeau în schimb aruncau textila jos pe niște mărci halal raport
Uită-te ce fac româncele de pe TPU incest in familie ogramada fac așa ceva! Creștini suntem noi
Părerea mea personala! Mulți dar foarte mulți oameni in ziua de azi nu au bun simț in general, mai ales la noi in Balcani
Așa este, balcanicii sunt cocalari și nesimțiți nu sunt ca nordicii! Nu au bun simt dar mai răi ca noi eu îți spun sincer că nu am văzut și prosti! La noi prostul te face prost, nebunul te face nebun și hotul striga hotul! Deja și cu manelele astea sunt că o iar razna când văd că toți aproape asculta mizeria asta de muzica! Voi ar trebui care sunteți rasiști cu țiganii sa fiți rasiști până la capăt nu sa le ascultați muzică sa vă buriciti pe muzica lor! Vad că se asculta non stop manele de români! Copiii ce mai asculta și alt gen muzical dar și aia sunt fani Dani Mocanu
Mersi. M-a educat Academia Tehnica Militara *( 2003 )! Am stat câțiva ani în MApN dar din cauza nepotismului, corupției & prostiei am hotărât sa ies!
Stau prin Belgia & Franța de ceva timp!
Las ca nici europenii NU excelează la curățenie și civilizație! Pe ei i-au " civilizat " în câțiva zeci de ani cu amenzi cât sa-i USTURE la buzunare pentru orice fac rău!
Dacă nu se aplica legea erau și aia ca în jungla!
Uita-te cum s-au împuțit și degradat marile capitale prin Europa!
Boschetareala și infractori cam peste tot! Viena, Berlin, Roma, Paris de gunoiul ala de Bruxelles nu mai vorbesc!
Sunt cartiere în care nici mascații de la Politie nu prea au curaj sa între!
Infractorii lor *( ca au și ei ) lucrează fin și nu se arata dar fura × 50 ca romanii!
Nu se falesc cu case și mașini ca în 2 zile au Fiscu la poarta! După un tun sănătos iau prada și 6 luni o ard pe plaja prin Cuba, Dominicană sau Mexic unde nu știe nici dracu de ei! Romanu după ce fura 5 portofele sau ia banii de la cu#ve face live pe Instagram sau Tiktok sa-l vadă tovarășii ca si-a luat X5 de la autopark din Jermania! Asta face diferența! Europenii cu mapa și Pixul noi cu pumnul și ciocanul sa spargem magazine, case & bancomate!
Ai scris mult si inghesuit, as zice sa mergi la psiholog.
Citind pe diagonala nu am vazut vreun argument serios, doar te f grija altuia.
Si eu am umblat prin diaspora, si eu am dispret imens fata de anumite categorii sociale, dar nu ma declar nici deranjat, nici bucuros de existenta si comportamentul lor. Ma izolez de ei si pa.
Viata mea e ok, atat conteaza.
Le mai vorbesc constructiv si cu dispret, cand am ocazia, asa de altruism. In rest mi se rupe.
Daca nu simti la fel, probabil ai de lucru la tine, si dai vina pe ei aiurea.
Sunt ogramada de argumente încât să șterg la fund cu unii dar nu ai citit tu atent! Chiar în răspunsurile mele la întrebare se afla argumentele si sunt bine intemeiate! La psiholog și alți terapeuți multi ar trebui sa mergem! Țara asta e plina de rasiști care chiar sunt tâmpiți până la capăt! Sunt și la mine probleme le-am și menționat. Nu cred că sunt eu problema in societate care nu fur și nu fac rău nimănui! La psiholog oricum știu că trebuie să ajung, e o ura ce eu nu pot sa o controlez nu e o grijă cum spui tu.
Ba nu ai argumente.
Problemele tarii nu sunt problemele tale.
Ceea ce nu iti convine tie nu inseamna neaparat o problema la nivel de tara.
Ia-ti pastilele, sterge legaturile astea fara sens (ca fura ala, ca e idiot celalalt), si fa-le de la 0.
Sorteaza informatia corect, lasa deoparte ce nu te afecteaza direct, si concentreaza-te pe ceea ce te afecteaza si poti schimba: TU.
Fa-ti tie o cariera ok, fa-ti camera un loc comod si placut, pune-ti muzica preferata, practica hobby-urile care iti plac.
Lasa problemele tarii si ale planetei, ca alea ar trebui sa ne preocupe maxim 5% din timpul si energia noastra.
Restul energiei ar trebui sa fie in raza mainilor noastre, nu "peste mana".
Nici mie nu imi convine ce fac reprezentantii BOR, Musk, Putin, Trump, Zuckerberg, dar nici daca mi-ar fi colegi de birou, nu m-as chinui sa le explic ca sunt prosti. Doar as fi arogant cu ei, si i-as exclude din orice.
Energia mea este pentru mine si fiintele cooperante, nu ma bat cu morile de vant, si nici nu ma stresez aiurea.