| DeeAnna. a întrebat:

Am o rugaminte la voi.Cand spun fericire, la ce va ganditi? Vreau sa va exprimati opinia voastra despre ce intelegeti prin fericire si ce inseamna pentru voi in cateva randuri. Fac un mini sondaj despre ce intelege fiecare prin fericire. Va multumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
| i.love.me a răspuns:

Pentru mine fericirea inseamna sanatatea parintilor, imbratisarile iubitului, zorii unei alte zile, realizarile celor dragi mie, zambetul unui copil. Fericirea sta in lucrurile marunte, carora nu le acordam prea multa importanta.Credem ca o casa, o masina si multi bani ne-ar face fericiti, dar nu apreciem ce avem langa noi.

6 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Fericirea este acea stare la care ajungi cind ti se indeplinesc toate dorintele, toate lucrurile merg conform nazuintelor tale, te simti implinit din toate punctele de vedere(spiritual, material).

| DeeAnna. explică:

Multumesc, costymaximus!
Nu ezitati, astept si parerile voastre. :*

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Cred ca... e acea stare de euforie, de exuberanta. E atunci cand simti ca esti implinit, ca totul e cum ar trebui sa fie happy

| DeeAnna. explică:

Merci mult, Oana!

| Razvan a răspuns:

Fericirea nu exista cu adevarat. Exista doar starea de multumire fata de ceva sau de cineva si vagul sentiment de atasare.Cand zici ca esti fericit viata iti va demonstra contrariul si nu neaparat intr-un mod previzibil.Atatea lupte pentru a ajunge sa fi fericit si in final ajungi sa visezi la altceva si acel altceva iti ocupa tot timpul iti consuma toata energia si umbreste succesul obtinut?
De ce?
Pentru ca indiferent de cat de multe ar avea, de cate ar poate face, de cati ar fi iubit niciodata un om nu e pe deplin fericit.Mereu lipseste ceva.Insa niciodata nu e nimic in plus.Cum am mai zis"omul de-a lungul vietii nu face altceva decat sa vanda si sa cumpere iluzia fericirii"

| Onetwthree a răspuns:

Pt mine sa fi fericit inseamna sa ai prietenii aproape, fam fericita, sanatoasa, lucrurile mai putin importante sunt cele care iti reda zambetu' pe fata, imbratisarile fratelui/surorii mai mici te fac sa zambesti! Acum cat suntem copii e cea mai mare fericire!
happy