anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o situație ciudată, poate voi puteți interpreta mai bine.

O vecină mi-a făcut un serviciu (mi-a preparat un produs alimentar). În urmă cu un an de zile.

Recent îmi reproșează că m-a ajutat cu acel lucru așa din senin.

Între timp eu m-am revanșat cu vârf și îndesat făcându-i diverse bunuri și servicii, pentru ajutorul ei de atunci.

Peste toate eu m-am oferit să îi plătesc în bani ajutorul, astfel încât să se termine povestea.

Ea a refuzat spunând că a făcut oricum din plăcere și că nu îi trebuie nimic în schimb.

Păi dacă a făcut din plăcere de ce mi-a mai reproșat?

Eu m-am oferit să îi pun niște bani cu forța în cutia poștala pentru ajutorul ei de atunci.

Ea a spus că dacă fac asta, o să văd eu consecințele. Și dacă pun banii să fac și un semn pe ei.

Ce înseamnă toate astea? La ce urmări se referă? Eu nu prea înțeleg.

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Bagi in seama toti retardatii? Nu vezi ca e nebuna?

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E dusa cu pluta, are probleme la mansarda saraca.

| VoidEternal a răspuns:

Las-o in pace nu-ți aprinde singur paie in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori e dusa ori o mananca la bazdac laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are și ea frustrările ei.A trecut un an.Ai mâncat sarmalele sau ce ți-a făcut ea atunci? Au fost bune? Dacă ea ține minte asta deși a trecut un an atunci trebuie să ții și tu minte să nu mai apelezi la ea niciodată. Doar o saluți respectuos.

| nightghost96 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea s-a oferit să mă ajute atunci. Nu a vrut sub nicio formă să primească bani pe treaba asta. După cum am mai spus mai sus, m-am revanșat pe parcurs și i-am zis că asta este pentru că și tu m-ai ajutat. Eu n-am înțeles de ce îmi reproșează că m-a ajutat… deși și eu am ajutat-o.laughing