Ai terminat cumva gradinita si mama nu te lasa la joaca afara?
Hai sa fim seriosi, ca esti ditamai femeia la 28 de ani, daca ai terminat facultatea si masterul, deci scuza cu "mama nu ma lasa" este pentru aia de la gradinita, nu pentru oamenii normali si reali de aproape 30de ani.
Este de altfel IMPOSIBIL ca mama ta sa aiba vreun cuvant de spus in viata si deciziile tale, cu atat mai mult sa nu te lase undeva, la anii astia.
Ar putea sa nu te lase daca esti handicapata fizic sau psihic si depinzi de ea, legal.
Poti cere ajutor tatalui, bunicilor, rudelor, vecinilor samd.
Poti merge pe jos daca nu ai bani, pana la magazinul cel mai apropiat si iti poti lua primul job acolo, si cu banii stransi iti poti cumpara telefon samd.
Ma sprinde foarte tare sa spui ca ai masterat, dar tu esti incapabila sa gasesti o solutie atat de simpla la problema ta. Ia-ti job, orice si nu mai depinde de maica-ta!
Omule, sunt închisă in casa in momentul de fata și nu am dreptul la cheie. Nu am voie sa îmi fac propria cheie, mi-am făcut cheia și mi-a confiscat-o! A zis ca ea vrea sa ma formeze după cum vrea, nu am dreptul la nimic! Stau la etajul 5, nici pe geam nu pot ieși! Am încercat sa iau legătura cu bunicii și au zis ca e normal ca e mama mea și îmi vrea binele, ca ma plâng degeaba ca pe vremea lor rupeau scândurile pe ei și eu ma plâng de lucrurile de genul.
Du-te mai fata, ca nu stii ce vorbesti.
Deschide geamul si striga afara la lume sa sune la Politie, ca esti sechestrata in casa.
Vine Politia si te scoate din casa, fiindca TU ai tot dreptul sa pleci unde vrei. Fa-ti si valiza si cand vine Politia si-ti deschide usa,, pleaca, dar inainte fa plangere impotriva ceor care te-au sechestrat in casa si cere interdictie, ca sa nu s emai poata apropia de tine la mai mult de 100m.
Variante sunt destule, doar sa nu te mai prefaci ca esti victima, cand ai aproape 30 de ani si esti ditamai femeia, in toata firea.
Ceva nu se,,pupa'' aici!
cica i-a luat telefonul,dar comunica pe internet. POATE sa oricand sa ceara ajutor direct la sursa! Ma gandesc ca ar duce-o mintea,doar are master.
-nu o lasa sa munceasca. Orice parinte isi vrea copilul independent, pe piciooarele lui
- greu de crezut ca comunica cu mama ei, sau orice alt cineva, aflat in aceeasi casa, prin mesaje.
vezi, ce sprit de observatie am?
Aș refuza să mai stau de vorbă cu ea. Dar la inelul din limbă ai putea să renunți.
Asa este ai o situatie mai complicata, esti nitel dusa de acasa
Cred ca te imbraci, te porti ciudat, de aia se uita toata lumea la tine, mai ales ca ai ajuns sa atragi atentia si a 2 fete bete turta din ce spui, la un club.
Daca si alea teau vazut ciudata, e clara, esti ciudata rau. Poate prin felul cum te impraci, cum esti arenjata, tatuata, cu cercei in limba, ba ne lesi, vorba aleaia ce tia scris, numa puscariasii si curbele is fac tatuaje, un om normal la cap, sau inteligent nusi pune cercei in bot sau tatuaje nicaeri.
Nu iti place sa stai cu acte adica? Uite si tu ce gindire ai, sau ce fel te exprimi.
Nu vrei sa stai cu acte unde anume? Oriunde se fac acte, daca te angajezi la o firma privata, acolo la fel, trebuie sa duci ceva acte, ti se face ceva acte, ai un program, aia au cerinte, cum sa fii imbracata, cum sa te prezinti, etc.
Tu crezi ca de muncesti la privat, faci ce vrei, mergi acolo cum ti se scoala
Nici aia salahori nu merg imbrcati cu, m vor ei, li se dau echipament, nu mergi prin padure la cules de mure
Deci despre ce acte vorbesti?
Vrei sa te elimini singura? Pai ce mai intrebi, ori iti este frica asa mai stiu oameni ca tine, inainte bate toba, doar cand aude salvarea, pompierii, atunci ia medicamente, stie ca nu-l lasa aia sa moara aveti gindire si va comportanti exact ca aia din telenovele, cautati sa fiti in centru atentiei, cand cineva nu va mai baga in sama, sau va obliga la ceva c e ei au tot dreptul deja faceti ca trenu.
Asa ca nu anunta pe nimeni, ia-ti mau si a scapat lumea, familia, societatea de un individ care oricum nu era bun
Asa ce faci, anunti pe toti ca vrei sa iti faci rau, banui ca la fel o sa faci si cu familia, suni pe toti, haideti ca ma sinucid pentru ca logic nu vrei sa dispari, doar vrei sa faci telenovele, iti plac telenovelele
Vrei sa faci de toate, dar de fapt nu esti capabila de nimic, la anii tai 28 de ani, esti intretinuta de parinti, aia da.
Deci nu stii sa afci nimic, banui ca nici munc a nu-i de tine, sinteti ca 2 straini, dar verei sa afci ce ti se scoala tie in casa altora, in casa aprintilor, care te mai si intretin.
Pina una alta trebuie sa joci cum iti cinta ei, nu iti comnvine, du-te in strada, ajungi homeless aia e tto, simplu.
Cit timp stai la mine, te tin, casa, masa, totu, faci ce spun eu, mi se pare logic.
Tu esti ca si un copil, chair de aia 28 de ani, banui ca o sa ieis la pensie tot asa, or sa te tina parintii pana iesi la pensie
Https://imgur.com/a/deMrRfF
Invata sa scrii înainte sa judeci un om cum arata fără sa ai poza cu el
Da, la Parazitii e normal sa porți hanorac și pantaloni largi, ele aveau sutien pe ele și erau moarte de bete, poate eu aveam motive sa rad de ele, nu ele de mine. Nu vii la un concert de rap îmbrăcată ca o fufa
Și da, eu nu vreau sa lucrez ce vrea mama ) ea lucrează la Parlament și eu voiam sa fac medicina veterinara sau facultatea sportiva sa fac kinetoterapie, nu ce facultate am făcut. Eu trebuie sa aleg in viața, nu tu ca parinte. Mai bine șterge ce ai scris ca ești penibil
Nus penibil deloc, nu am spus nimic de scoala, ce ai facut, sau daca era bine sa faci ce-ti place tie.
Ce am spus e referitor la ce faci tu acum, la munca ta, deci tu esti penibila nu eu.
Scoala ai terminato, sa lucrezi cu animale nu ai cum, nici kine ce mai spui, ca nu ai facut scoala in sensul asta, asa ca ce anume vrei tu sa lucrezi?
Eu am spus, indiferent unde lucri, la privat, la guvern, tot ai program, tot ai reguli, asa ca nu vad basmele ce le arunci tu pe aici, motive nici de nivel de gradinita macar auzi si tu la tine, nu vrei sa lucri cu acte ba ne lesi cu basmele astea.
Asa ca arata ce am spus eu penibil? Tu esti penibila prin motivele ce le aduci, care arata cit de slaba esti ca inteligenta, de pregatire profesionala, banui ca nici nu mai are rost sa discutam deci despre ce desene animate vorbim aici?
Tu cauti motive sa nu muncesti, asta arata ca munca e ceva strain de tine adevarul asta si este, munca nu-i pentru oamenil este pentru masini, tractoare aici iti dau dreptate.
Tot ce am scris eu, este adevarat si chiar asa se intampla in cazul tau. Voiai sa faci medicina veterinara, puteai sa faci orice facultate ca tot nu ai fi muncit, iti garantez.
Asa si daca tu trebuie sa alegi in viata, asa este, nu am spus ca n-ar fi asa.Treb sa alegi sa faci scoala ce iti place si la care sa te si pricepi. Dar daca ai fi facut scoala aia veterinara ce spui, dupa ce ai fi terminat, parointii tai ar fi vazut ca tot nu muncesti, sincer, te-as fi maturat afara din casa pentru ca nu ai ascultat ce au spus aprintii tai.
Is sigur ca si cu facultatea aia tot in situatia asta erai.Medicina veterinara, unde anume lucrai, intreb asa ca idee? Lucrai la un cabinet veterinar, pentru ca tu nu ai banii tai sa iti faci cabinet, deci lucrai undeva.
Intreb si eu ca prostu tu te vezi lucrind cu animale? Sincer, acum sa cauti la coa-ie si la fund animale, sa mai stiu eu ce le fac aia acolo hai sa fim seriosi, meseria asta nu-i de tine. Nici aia cu kino ce mai spui, aia e si mai si.
La scoala, asa este tu trebuie sa alegi ce-ti place, dar eu nu am spus nimic de scoala.
Am spus de situatia ta de acum, ca odata ce stai la parinti, ei te tin, ei te intretin, trebuie sa dansezi cum iti cinta ei, daca nu valea In cazul asta tu nu ai absolut nici o alegere de facut, ce sa alegi tu in viata acum dupa ce ai terminat deja scoala, ai 28 de ani.Da alegi sa faci ce vrei tu, daca esti singura, daca te intretii singura, sa stai singura, atunci nimeni nu are voie sa se amemstece in viata ta.
Tu cred ca nu te vezi in ce situatie esti, aia de intretinuta de parinti Asculta ce spun, tu no sa muncesti, din casa parintilor o sa iesi la pensie
Nu am ce sa invat, tu singura ai spus ca toti se uita urit la tine, toti rid de tine.
Banui ca aia or avea motive sa o faca, cum am spus daca alea si bete si au ris, ceva e suspect la tine, poate te-ai dus imbracata aiurea, is sigur de asta, imbracamintea folosita a fost aia care a atras privirile oamenilor.
Nu cred ca rinde cineva de felul cum arata la fata, la fizic cineva. Deci tu ai probleme de astea de vestimentatie, te imbraci ceva gen cu prezinta aia moda acele vestimentatii nu le poarta nimeni pe strada, eu nu am vazut.
Daca si tu folosesti vestimentatii genul ala, rid si curcile de tine La concert vii imbracata normal, daca vii altfel, se iita toti la tine ca la urs si eu mas uita si banui ca as spune ceva in gandul meu daca te-as vedea.
E nașpa ca nu mai ai scuza de a pleca de acasă.Dar poți încerca să te angajezi cum vrea ea ca să te poți strânge bani, sa minți legat de salariu pana strangi de o chirie și sa pleci.
Daca ai reusit sa scrii aceasta postare, esti conectata la internet, poti cere ajutor.Ia legatura cu cineva care iti cunoaste situatia si roaga sa te ajute cumva.Asistenta sociala, politie, daca te simti in pericol.
Voi comunicati prin mesaje, chiar daca sunteti in aceeasi casa?
Esti adult in toata firea. Parintii nu iti pot impune ce sa faci.
Cum adica "nu ma lasa sa muncesc"? )) te tine legata de calorifer sau ce?
Singurul motiv pentru care esti in situatia asta e ca te lasi manipulata si controlata fara niciun motiv.
Muta-te si rezolvi problema! M*rs la munca!
Daca te-a inchis in casa, se numeste privare de libertate si este ilegal. Poti oricand suna la politie sa spui ca esti sechestrata. Dar nu vrei sa faci asta. Te complaci si vrei sa iti planga oamenii de mila.
Atât timp cât locuiești în casa ei trebuie sa faci ca ea,regulile ei fiindcă ea te întreține și îți dă sa mănânci, bani! Dacă chiar ți ai pus cercel în limba,si alte părți, plus tatuaj îți meriți soarta, adică trebuia sa respecți ce ți se spune,are dreptate în domeniu ala nu ai ce cauta cu tatuaje dar dacă nu e la vedere nu vad o problema, chestia e ca tu tot o sa continui sa îți faci tatuaje dacă ți-ai făcut unul o sa îți mai faci și altele și dacă te di droghezi ești o depravata și chiar o faci de ras, nu e ok nici comportamentul ei dar nici tu nu pari mai breaza pari genul de fata rebela care mereu creează probleme si toate i se sparg în capul mamei tale, ea suporta toată consecințele. E adevărat ca nu poate sa te oblige sa te angajezi unde vrea ea, e deja comunism in gândire, mentalitate dar nici tu nu pari mai sfanta.
Dacă chiar te droghezi îți meriți soarta! Dacă ești cuminte în schimb ceea ce nu cred atunci karma o sa facă dreptate și mama ta va avea multe probleme pentru abuz parental, de putere, psihic.
Tu vorbești, mă? Bărbat la 32 de ani care primește bani de la rude și-n loc să-și ia de mâncare se duce la aparate cu ei. Măcar taci, căci ești mai rău ca ea. Fata a terminat masterul, nu liceul agricol ca tine.
Vorbești și mananci bors aiurea, nu m-am drogat niciodată și am doar un tatuaj de 2 cm pe încheietura. Vai de tine
Ești probabil un drogat zi te ai simțit deranjat! Da, eu vorbesc, eu am multe probleme si nu ma droghez, voi drogații sunteți o plaga pentru societate! Ești stalker sau ce morții tai te interesează pe tine ca am eu un liceu de aia sclavule nu mai poți tu ca am eu liceul? Fac ce vreau cu banii mei ba rahat pensat du te în morții tai ca eu am fost olimpic la învățătură am renunțat din cauza depresiei și nu te fooote pe tine grija gunoi mic! Eu măcar nu ma droghez! Ce te bagi în seama ma mucosule? Bravo ei ca a terminat dar mama ei nu o făcea degeaba drogata știe ce știe, nu e ok cum se comporta cu ea dar sta în casa ei. Nu te mai baga în seama ca mătur cu tine pe aici! Cu banii mai rahat drogat fac ce vreau eu
De aia ești inchisa ca o maimuță de buna ce ești, îți meriți soarta! Degeaba nu te face drogata mama ta și rușinea familiei! Îți meriți soarta pe bune! Chiar mama ta scria asta, degeaba nu te numea asa, știe ea ce știe, mulți nu mai droguri aveți în cap! Eu scriu pe baza ce a scris mama ta nu din burta. În doresc evadare plăcută
Da, mama ma face drogata pentru ca ea asociază drogurile cu tatuajele, stai liniștit ca fac baschet de ani de zile, înainte sa vorbești. Stai liniștit ca sunt oameni cu tatuaje care nu se droghează și alții fără care se droghează. Ești un frustrat și atât cu o minte închisă.
30 August | Sportacus123 a întrebat:
Dacă mă îmbrac EMO, mă machiez EMO și mai îmi pun și cercei în urechi, risc să fiu luat la bătaie?(sunt un bărbat în vârstă de 19 ani).
Tu ești o pizdha nu bărbat! Sigur mama ta e mandra cu un faggot de copil mucos ca tine! Chiar tu te ai găsit sa comentezi un bulangiu cordit! O sa fii luat la bătaie ca ești un sclav, și fetele o sa te bata la ce bărbat ești tu. Uite cine sa găsit sa ma pună pe mine la punct o pizdha de copil bătut de soarta! Tu o sa îți iei bullying peste tot și bătaie ca pe lângă ce arati ca o fetita ești și tare în cleanta! Veziti de stilul tău de faggot și nu te mai baga în seama ca dacă e ceva de scandal ești primul care suna la politie,asa de bărbat ești tu. Tu ai terminat ce? Ca tot la KFC o sa ajungi si o sa fii bulit de colegi si șef, oriunde te ai duce o sa fii bulit ca ești o pizdha masculina cu apucături de homo! Ești probabil rasul familiei și tu altfel nu vad de ce te ataci asa,ai nervul mutat pe partea dorsala și tu ma iei pe mine sub roti când tu ești un terminat. Ți ciuda ca nu primești tu și ca ești un sclav? E problema mea, nu fur nu dau în cap la nimeni, e treaba mea ce fac cu banii mei nu îmi dai tu bani culdusule. Ia te de copiii de vârstă ta, tu nu ești în măsura sa ma ataci pe mine ești un copil făcut din l@ba, du te si fa-ti poze prin cimitir emo-istule lasă smeneala ca nu te prinde, ca tine fraieri ii puneam sa îmi lingă încălțămintea dacă îmi comenta asa în fata! Pe net toți sunteți smenari fata in fata va ia menstruația. Vezi ca nu știi cu cine vorbești, stai potolit. Eu mi-am dat cu părerea nu mai te agita ca sar vibratoarele din tine pripasule.
Tu poți sa termini orice ca tot un sclav o sa ramai, în locul tău îmi era rușine sa mai comentez, tu ai fi vreun academician și nu știu eu.
Dacă erai tu cuminte nu te trata asa,vad ca îți place să fii tratata asa nu suni la politie,îți place sa fii înjosita. Eu am răspuns pe baza ce a afirmat mama ta restul nu ma interesează, dar mi greu sa cred ca s-ar comporta asa daca erai asa de breaza cum te dai pe aici! Du te și mutate de acolo nu ești obligata sa stai acolo, îți iei chirie și ce job vrei tu, ție îți place să fii tratata asa altfel făceai ceva sa nu mai stai acolo sa fii chinuita. E un abuz ce de petrece acolo dar nici tu nu cred ca ești asa de cuminte precum pretinzi pe aici, dacă erai întreaga la minte nu mai stăteai acolo ca ostatica o sa ramai cu probleme mentale dacă alegi sa ramai acolo, dar mi greu sa cred ca pentru un simplu tatuaj te calcă toți în picioare din familie, vad ca și alți membrii din familie nu te respecta, nu te mai da ceea ce nu ești! Si asumați cand postezi ceva, halal educație ai sa postezi aici și sa o faci de ras pe mama ta public uiți ca ea te a crescut și îngrijit! Du te de acolo ca nu ești copac sa stai pe loc dacă nu îți convine, momentan stai acolo asa ca trebuie sa o respecti chiar dacă e cum e e mama ta nu ai ce sa faci și sa o schimbi asa e ea, probabil asa a primit și ea educație la rândul ei.
La tine nu tatuajul e problema ci ca nu îți iei talpasita de acolo. O sa ajungi la nebuni dacă continui sa stai acolo toată familia e împotriva ta ori pe buna dreptate ori pe nedreptate, cert e ca nu te iubește nimeni și trebuie sa devii independenta sa fugi de acolo sa nu mai păstrezi legatura cu nimeni definitiv care te înjosesc. Nu rezolvi nimic oricum ca ai postat cearta aia, ne ai aratat ce familiei model sunteți voi și ca mama ta pare se aibă probleme grave, tu o sa fii închisă în continuare postarea asta nu îți aduce o cheie în acest moment, pleacă de acolo dacă îți fac des asa ceva, sunt ostili toți cu tine, pari oaia neagra a familiei asa ești văzută, sincer îmi pare rău prin ce treci dar nu rezolvi nimic dacă te plângi pe aici, căutați un băiat pe care sa îl iubești, înțelegi și pleacă de acolo, uita ca ai asa familie deși nu știu dacă chiar toți sunt împotriva ta dar asa reiese ca toți ii țin partea mamei chiar dacă e un abuz.
Stai liniștită, dragă! Individul cu care vorbești este dependent de aparate și probabil acum este în sevraj. Nu-l băga în seamă!
Ai si cercei în limba, ești de doamne ferește! Mama ta se cam aseamănă cu Violeta zici ca sunt surori și ea e comunista și se ia mereu de copiii de pe aici, mi deja mila de copiii ei cu o asa monstru de femeie. Mama ta se comporta cu tine ca și cu o primata dar zice ca faci mereu pozne asa reiese deci nu te mai da ceea ce nu ești ca nu te crede nimeni.
Să nu faci prostia să sinucizi, este cel mai mare și greșit păcat, vorbește calm cu mama ta, spune-i că vrei să faci ceva ce îți place, spune-i că locurile de muncă unde vrei tu să te angajezi au mai multe avantaje decât locul de muncă pe care îl vrea ea, totul spune-i cu calm.
Așteapt-o să se calmeze, după dă-i un alt mesaj sau du-te direct și vorbește cu ea!
Renunță la tatuaje, piercinguri, scoateți prostia aia din limbă care doar pare mișto dar nu este, poate atunci te va trata altfel! Doamne ajută!
Cipi1212 întreabă: