Da eu am pățit de câte ori asta de la ceva -_- și apoi am reușit să-mi controlez foarte bine stările astea și luptam cu mine și cu ele și apoi am aflat miezul cauzei -_- și am reușit sa elimin ce cauza asta și acum nu mai am așa ceva ba chiar orice lovitură a-și primi de la viața asta știu cum să-i fac față ca sunt pregătit din nainte de Absolut tot.
Caută miezul ce face sa ai probleme astea și stările astea mergi în adâncul tău și căuta acolo ce te face să fi așa și de ce este așa și ai sa alfi cu siguranță 10000000%%%%%% răspunsul și după ce afli răspunsul vei găsi sigur și soluția-_- și trebuie singura sa găsești soluția nimeni in locul tău sau altcineva pentru tine tu singura trebuie sa ști ce ai de făcut și care este soluția.
Se numeste anxietate, daca nu trece si persista, te duci la un medic psihiatru si te va rezolva foarte okey, mai ales ca o iei din pripa.
Daca persista si nu te duci, risti sa se agraveze si sa fie mai greu de tratat, deci depinde de tine ce faci.
Daca trece si nu mai revine, e okey, adica daca este doar efectul ocazional al unui stres sau perioade nasoale.