anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o veste trista pentru multi.tocmai citita in presa; epidemia de sida va afecta in curand tara noastra.fiindca seropozitivii nu-si anunta partenerii sexuali. se pare ca in euforia inceperii vietii sexuale si a cautarii fericirii la care avem dreptul, cam se trece cu vederea aspectul bolii respective si a bolilor venerice.propun oleaca de atentie marita la sfaturile pentru adolescenti si la raspunsurile de la rubrica dragoste si sex, fiindca fie vorba intre noi de la o varsta oarecare se viseaza numai sex. de ambele parti. ce parere aveti? e buna libertatea sexuala? dar moartea din cauza sida?

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

S-au inventat prezervativele, se distribuie gratis, ce altceva ar trebui sa se faca ca oamenii sa constientizeze ca in joc este proria lor viata. Prostia si mandria sunt doua lucruri care se platesc scump in viata. Si ce poate fi mai scump decat propra viata?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-au invetat prezervativele... daca ei nu au auzit de asa ceva, lasa-i sa sufere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca romania deja sufera de o "epidemie" de hepatita c, care este mult mai virulenta decat sida si la fel de transmisibila.libertatea e buna atunci cand stii sa profiti de ea cu cap. dar sa stii ca sida si hepatita se raspandesc mult mai mult in mediile adulte decat in cele adolescentine, acelasi lcuru se intampla si cu avortul, cred ca noi am mai vorbit o data despre asta sau cu gabrielutu, nu imi mai aduc aminte exact cu cine.ai sa observi ca sfaturile tinerilor sunt foarte pozitive cand e vorba de inceperea vietii sexuale sau a actului sexual in sine, nimeni nu e de acord cu sexul fara prezervativ, se mai trezeste cate un bombastic sa faca el comentarii la rece, dar ai sa observi, la intrebari, ca tinerii se sfatuiesc intre ei atunci cand e vorba de prezervativ sau despre varsta la care e bine sa incepi viata sexuala.problema sunt astia mai maturi, care fac pe "vitejii" si nu folosesc nici prezervativ, merg si pe la prietenele nevestii in "vizita" si sunt asa de sigur pe experienta lor ca nici nu se gandesc ca tocmai lor li se poate intampla"fericirea!"