| belanelu123 a întrebat:

Am o viața atât de plictisitoare. Ce as putea face?! M-am plictisit GROAZNIC, aștept cat mai multe idei sau păreri. Am 15 ani.

32 răspunsuri:
| Kiwibibilă a răspuns:

Cărţi cărţi cărţi cărţi şi multe cărţi.
Nu te plictiseşti niciodată cu ele.
Şi dacă nu, ieşi şi tu pe afară.

| NUSHNUSHNUSH1231 a răspuns:

Fa-ti rost de o iubita, joaca ceva, uitate pe yt, cand incepe scoala invata, uitate pe TPU...

| Zurelin a răspuns:

Apucate de un sport, ceva interactiv cu echipa, ceva handball tu stii ce iti place happy, sau un hobby nou, ceva in arta, incearca sa desenezi/pictezi, cu cat stai pe calculator mai mult, cu atata o sa fie mai plictisitor.

| EmanuelKant a răspuns:

Daca tot suntem la categoria asta poti sa faci sex.

| NadarraXD a răspuns (pentru EmanuelKant):

rolling on the floor Made my day

| NadarraXD a răspuns (pentru EmanuelKant):

Categoria "Adolescenti" era potrivita, dar ma rog. Fa-ti o iubita si apuca-te de un joc si-ti zic eu ca nu mai iesi din casa. De fapt, cu iubita. nu mai ai timp nici de joc, da-n fine. laughing Jocul e ceva sigur unde sa te refugiezi cand e pe ciclu si n-are dulciuri

Răspuns utilizator avertizat
| NadarraXD a răspuns (pentru nimportequi):

We, si tu apari de nicaieri. laughingEu sunt la toate intrebarile, dar tu ce cauti la toate inrebarile, A? A? laughing

laughing)) La fel si eu.

Nu vorbeam de erectie, lol rolling on the floor))))))

Cu ce diferaaaaa... (sunt fata, deci nu stiu, deci astept raspuns, urgentrolling on the floor ca-s curioasa)

Aaaaa, conversationala. Am citit "conventionala" rolling on the floor)

Dar chiar la intrebarile oamenilor, maa... Suntem nesi, stii?laughing

rolling on the floor)) Io-s messy din nastereee.

rolling on the floor))))))) Ce bataie-ti luai daca eram unu` langa altul acumaaa..vaii... laughing

Ajung unde trebuie, dar sigur vrei?laughing Ca nu "ajung" singura. rolling on the floor) Si cat despre barbie... te bat de nu te vezi si daca-s pana la genunchi

Daca e sa se lasa cu ceva transmisibil, nu de la mine va fi. laughing Aduc ceva sa muste bine, ca dora nu fac eu treaba... rolling on the floor)

Weeeee... da nu fi taran. rolling on the floor da, stau cate o saptamana-2-3 cu un baiat, dar il las pentru ca, de cele mai multe ori, cauta altceva. Pricepi? Ma refeream la caine, si prietene care o fac pe bani nu am. Am zis ca fosta-mea platea pe altele in trecut, iar fantezii cu tine n-am, stai linistit. laughing