anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat că anumiți useri dintre voi afirmați că întrebările mele sunt puerile sau infantile. Ok. Nu putem mulțumi pe toată lumea, mai ales pe TPU.
Pentru unii pot părea într-un fel, pentru alții în alt fel, fiecare proiectându-și modul de gândire în răspunsuri.
Consider că atâta timp cât nu încalc regulamentul prevăzut de TPU, pot pune ce și câte întrebări doresc.
Totuși, unii dintre voi considerați că dacă veniți cu insulte și sarcasm de slabă calitate sunteți mai superiori și inteligenți. Greșit.
Aș dori totuși să-mi spuneți ce anume vi se pare aiurea la întrebările postate de mine.
Ce anume vi se pare în neregulă la ele?
Sunt curioasă să văd punctul vostru de vedere și ce argumente aduceți în această privință.

Răspuns Câştigător
| Cynthia20 a răspuns:

Pui întrebări penibile, de copil tâmpit, și ceri să te tratăm ca pe o matură cu facultate.
Ți-am răspuns din milă, nu in urma mesajelor tale, dar sigur nu o să înțelegi și vei rămâne la fel.
https://www.tpu.ro/......est-citat/
Îi pui pe oameni să comenteze o frază de analfabet funcțional și mai ceri argumente? :))
Nu mai scrie nimic, inclusiv pontul pe care l-ai dat este de copil tâmpit.
Dacă te blocam, nu mai aveai cum să îmi trimiți mesaje ca să îmi ceri argumente. :))
Ești mai tută decat credeam.

| anonim_4396 explică (pentru Cynthia20):

Nu mă cunoști în realitate să mă știi cum sunt ca persoană. Activitatea din mediul virtual nu oglindește întotdeauna adevărata personalitate sau caracterul unei persoane.
Pont: dacă nu îți sunt pe plac întrebările mele ai opțiunea de a mă bloca. Use it.

| anonim_4396 explică (pentru Cynthia20):

Ai mai răspuns și acum ceva timp dar aveai un alt username.
Hai să-ți răspund: înțeleg că poate pentru tine și alți useri unele întrebări de ale mele pot părea infantile sau prea...simple.
Nu le pun din faptul că nu aș stii răspunsul la ele, le pun ca alți useri care vor să interacționeze, să-și spună părerea, să ofere feedback. E ca și cum vizionezi un film cu niște prieteni iar apoi vă dați cu părerea despre el.

| Cynthia20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci faci spam sau pui întrebări irelevante, deci nu respecți regulamentul așa cum te lauzi.

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Lasa-i pe aia cu insultele. Nu-i baga in seama. Apa trece, pietrele ramin. Asa e si cu insultele, mai ales daca sunt nefondate. Am invatat ca TPU e ca marea gradina a Domnului.
Sunt si oameni frumosi pe aici. Pentru ei esti pe aici. Pentru ca si tu esti unul din ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu am o problema cu intrebarile tale sau cu tine.
Dar in general le recomand oamenilor sa nu-si consume neuronii pe subiecte ce tin de parerea mediocrilor sau pentru a studia comportamentul unor oameni esuati.
Scenariile de genul "colega care il place pe sefu" sau "seful arogant" si "omul deghizat", nu sunt constructive. Sunt vise.
O persoana cu genul asta de preocupari, nu prea ajunge la realizari. Nu o zic de hate, asta este parerea mea.
Mi-ar placea ca toata lumea sa adopte stoicismul, pentru binele tuturor. Dar nu pot sa impun asta nimanui, si nici sa condamn diversitatea, pana la urma. Nici mie nu imi place sa fiu judecat si condamnat de persoane care vad lumea diferit, si imi gasesc greseli care pentru mine sunt placeri nevinovate.

| relian a răspuns:

Pui intrebari care nu is au rostu, eu asa le vad.Dar acum, fiecare cit poate duce.Chestia e ca pui prea multe laughing chestia asta te face sa crezi ca esti o persoana care acum a iesit din cutie,din casa in lume si pune intrebari pentru a retine lumea in care se afla.
Ceva gen,ca si cum ai veni din trecut. Pina la urma nu ar trebuie sa deranjeze pe nimeni,vorba ta,cui nu-i place sa treaca mai departe.
Eu zic,dar si eu am atras atentia ca intrebi chestii banale,nu ma supari,nu stiu tu cum ai fost,daca esti suparata asta e,iti trece. Oadata ce pui intrebari pe aici,gtreb sa te astepti la orice raspuns, asa ca trebuie sa lasi de la tine, asta pentru ca tu esti cea care intreaba, nu-ti place de raspunsul cuiva, treci si tu mai departe laughing

| relian a răspuns:

Raspunsul cel mai bun si corect la dat Lioana,exact despre asta este vorba,Tu cauti de fapt birfe,discutii,chestii banale,stii tu,de astea ce se vorbesc intre femei,nimicuri.
De aia multi pe aici se iau de tine ca pui intrebari cum le mai numesc unia,eu le-am zis intrebari care de fapt nu-s intrebari,nu am stitu cum sa ma exprim mai clar,dar uite ca Lioana a stiut.

Deci faci ceva prieteni,si discuti chestii,ce face X cum e vremea, ceai facut la job, ce sefi au mai venit, care s-a uitat la tine sau la alta tipa pe acolo si bla bla.

Vezi tu, despre asta de fapt vrei tu sa vorbesti, cauti socializare.Asta e fiecare cu cel doare vorba romanului laughing.

| Lioana a răspuns:

Draga Rosalia, scopul acestui site este sa ne ajutam unii pe altii atunci cand avem o problema. Dar tu nu vorbesti despre problemele tale. Tu vrei sa socializezi. Asta se poate face mult mai bine pe Facebook. Ai putea sa creezi un grup in care postezi toate aceste provocări la discutie. Sigur vei gasi adepți de pe acest site.

| Emma30555 a răspuns:

Cum iți răspund la majoritatea întrebărilor o sa ți răspund și la asta, intuind cumva de ce unii utilizatori îți atrag atenția. Pe mine nu ma deranjează chiar dacă și mie mi se par unele mai copilărești de exemplu, unele ma duc cu gândul la oracole și îmi fac placere. Unele întrebări sunt prea ușoare ca să zic asa, adică teoretic nu au nevoie de răspuns, răspunsul poate fi ușor de anticipat din experienta de viata din cărți sau filme citite. O sa dau câteva exemple în mare din ce îmi amintesc la general. Anumite citate despre vulpe sa zicem, toată lumea intueste sau știe deja despre faptul ca legendara vulpe e șireată etc. Sau despre admirația fata de oameni puternici, frumoși sau faimoși, iar se înțelege din start de ce acești oameni sunt admirați. Sau despre dilema de ce unii înșeala, e destul de clar ca pur și simplu unii fac asta deși motivele pot fi multiple, sau despre anumite comportamente din care se deduce ce se cade sau ce nu se cade. Dar tu întrebi într o forma diferita cumva și mie personal îmi face placere sa răspund. Unele întrebări chiar îți pun mintea la contribuție și sunt interesante Poate unele răspunsuri le și cunoști dar probabil vrei sa vezi și cum răspund alții. În orice caz tu scrii frumos și clar, și te încurajezi sa pui în continuare orice fel de întrebare îți vine, indiferent cum li se pare utilizatorilor, pentru unii s-ar putea sa fie plăcute și interesante

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mi se pare aiurea la intrebarile tale e faptul ca nu am timp sa le raspund! happy

Cum o mai duci, Rosita?

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Eu nu am nimic cu tine. Ești tare.

| AndreaDanci a răspuns:

Daca nu spuneai pe undeva ca ai 30 de ani nu cred ca era nimeni uimit de scenariile tale dar e foarte ciudat la varsta ta sa ai timp sa te gandesti la telenovele toata ziua in plus pui unele intrebari cu raspunsuri evidente, faptul ca stai le formulezi atat de detaliat denota mult timp liber, probabil nu muncesti, nu ai prieteni, cum zice Lioana cauti socializare, nu raspunsuri pentru ca eu nu cred ca tu ti-ai schimbat vreodata o parere despre un lucru pentru ca ai intrebat aici si ti s-au dat niste raspunsuri. Eu cred ca esti trista si ai multe piedici mentale din cauza religiei asa ca fanteziile astea sunt alinarea ta, in imaginatia ta poti fi cine vrei si nu poti fi in realitate

| anonim_4396 explică (pentru AndreaDanci):

Nu știu unde ai citit această informație dar este eronată. Nu am 30 de ani, mai exact 23.
Anumite scenarii pe care le-am postat aici sunt inspirate de evenimente sau faze petrecute în real. Care au fost ipotetice am specificat asta.

Cum am explicat și userului Chyntia20, anumite întrebări pe care le pun sunt strict cu tentă conversațională, de aceea le postez în această categorie. Știu răspunsul la ele doar că vreau să citesc și alte opinii, cum văd alții situația respectivă. Ca și cum ai viziona o emisiune și schimbi după aceea păreri cu familia despre acea emisiune.
Timp îți faci. Nimeni nu e prea ocupat. Totul ține de priorități.

Chiar dacă am pus întrebări care unora nu le-au convenit, în rest mi-am văzut de treabă.
E plin site-ul de părerologi care-și dau cu părerea despre viața personală a unora, ei fiind total în necunoștiință de cauză.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai 28 - 29?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai 28 - 29? Credeam ca ai zis pe undeva ca ai ( irl / in real life ) aproape 30, si altundeva ( privat cred) ca ai mai putin ca mine cu un an¿?