Dacă ești nesigur pe tine, pari nesigur și în legătură cu subiectul abordat, dacă n-ai încredere în tine, îi faci și pe ceilalți să se îndoiască în legătură cu competențele tale în domeniul respectiv.
Avand in vedere ca o persoana timida are increderea in sine sub nivelul marii, de ce le-ar da cineva dreptate cand zic ceva? Daca nu o zici cu o anumita incredere in sine, e apa de ploaie.
Da, de-acord.
Pe langa raspunsurile date pana acum (cu care agreez) mai adaug si eu ceva.
O persoana timida va tinde sa aiba un limbaj al trupului care sa te induca in eroare. Dat fiind ca e crispata tot timpul, este greu de citit. Imagineaza-ti pe cineva care spune "sunt trist!" si rade in hohote. Il crezi?
Am avut o perioada de timiditate si am patit ceva de genul. Radeam nervos de la stres, nu eram amuzata, dar nu toata lumea m-a crezut. E de inteles, multi oameni au personalitati puternice si se incapataneaza in parerile lor.
Parțial. ‘)) In gimnaziu eram super timida și abia de puteam sa scot ceva pe gura.iar dacă nu ai încredere in tine, cum poți sa le spui celorlalți sa aibă încredere in tine? Nu ma înțelege gresit, dar oamenii au mai multă încredere in oamenii puternici. ‘)