Eu vreau sa cred ca de multe ori, acei oameni s-au cunoscut mai de tineri, de cand nu erau asa puternici, dar asa cum ai spus si tu, cel mai probabil ambii din ei au avut ambitii mari, mintea le-a fost destul de activa incat au reusit sa ajung acolo unde sunt acum.
Stii cum e, de obicei, orice drum e mai usor in doi, sa ai o sustinere, sa ai pe cineva sa te indrume la greu.
Poate asa au reusit si ei.
Insa, chiar si asa, trebuie sa te gandesti ca la vremea lor, e posibil sa fi avut si alti prieteni nu tocmai atat de succes, dar care s-au pierdut pe drum, fie din cauza invidiei, fie din cauza "diferentelor de statut"
Oamenii puternici se cunosc la diverse întâlniri, simpozioane, unde sunt invitați și acolo se cunosc și se împrietenesc. Dacă as profesoara de exemplu as fi invitata probabil la o petrecere unde sunt alți profesori, directori, inspectori, probabil și contabili etc, faci legături, prietenii
Oamenii corupți indiferent daca sunt in funcții de putere sau un simplu muritor isi fac prieteni pana si pe Satan pana trec puntea.
Am incercat sa comprim, cat mai mult intrebarea, ca sa poate fi inteleasa de toata lumea.