Intr-o oarecare masura este adevarat ceea ce spui tu, depinde si de persoana caruia ii citesti raspunsurile, sunt persoane deschise, care raspund din propria experienta si nu ezita sa scrie in raspuns :"am patit si eu..." Dar exista si useri care oscileaza si iti dai seama...citind cat mai multe postari ale unei persoane, poti descoperi o mica parte a personalitatii si a caracterului persoanei in cauza.
"Sunt om si nimic din ce e omenesc nu-mi e strain."
Da. Sunt cativa useri care ma scot din minti repetand in nestire aceleasi greseli de ortografie si un limbaj de lemn care urla, zbiara, tipa. Si sunt asa de usor de recunoscut, chiar daca posteaza sub 3-4 nick-uri diferite.
Sunt, insa, useri ale caror raspunsuri le urmaresc, le citesc cu placere si fata de care simt o oarecare afinitate. Atat cat se poate in conditii "calculatoristice".
Da, am ajuns sa admir cativa useri, si chiar sa nu suport un user, care vad ca este apreciat de comunitate si este socotit drept "amuzant"...ma rog eu nu il/o suport si gataDar tin pentru mine. Si din moment ce pana acum nu s`au dat nume, nici eu nu voi da.
Sunt vreo 2-3 pe care nu-i suport deloc. Dar deja m-am obisnuit cu tipul lor de raspunsuri date si ori provoaca mila, ori imi sunt indiferenti total.
De admirat am multi dar nu prea le-am spus-o, nu-mi place sa umblu cu lingusareala. Nu cred ca i-ar interesa parerea mea si respectul se poarta si se afiseaza sublim. Oricum e virtual totul iar unii chiar gasesc aici remediul de a se face impliniti, observati si de a fi tipul de persoana pe care nu l-au reusit in real.
Pe de alta parte, sunt de parere ca si acest virtual te poate apropia foarte mult de anumite persoane, fiindca este o cale de comunicare care nu necesita mimica fetei, gesturile corpului si astfel omul se simte mai liber, e mai putin stanjenit si se dezvaluie mai mult.
Raspunsurile reprezinta o anumita parte din personlitatea persoanei. Nu poti spune ca daca ai citit raspunsurile cuiva inseamna ca il cunosti.
O persoana nu o poti cunoaste prin intermediul internetului, dar iti poti forma o parere despre ea.
Da eu una am simpatii si antipatii pe acest site si cred ca fiecare arede admirat e mult spus insa sunt cativa oameni care ma impresioneaza placut
Nu este de ajuns sa citesti raspunsurile si sa-ti dai seama ce fel de om e. te poti insela. O spun din experienta.
Buna!
Intr-adevar admir mai multe persoane dupa felul lor de a raspunde dar prin raspunsuri nu poti decat sa-ti faci o impresie despre aceea persoana .prin internet nu poti sa cunosti un om cu adevarat ci doar sa ai o parere despre el care e posibil sa nu fie in totalitate adevarata.
Da....si ai perfecta dreptate pentru ca atunci cand citesti raspunsul cuiva intelegi ce simte el pentru acel lucru...
Nu neaparat sa admir sau sa nu suport... pur si simplu sa imi dau seama cam ce fel de persoana este.serioasa, glumeata...
Jos palaria pentru observatia facuta.Nu m-am gandit la asta pana nu ai zis tu...(sau cel putin nu am dat importanta )
E adevarat dar nu poti sa cunosti o persoana din asta. eu cel putin trebuie sa vb cu cuvinte cu ea si apoi sa imi dau seama ce fel de perosana e personalitatea fiecare nu cred ca si-o arata prin raspunsuri. nu ai de unde sa stii daca zice cu adevarat ce crede sau e vrajeala parerea mea
Conditia este ca persoana respectiva sa fie sincera in raspunsuri. In general insa oamenii poarta o masca. Mai mult, pe un site, isi pot crea o anumita personalitate, care este total diferita de cea reala. Deci sint persoane sincere, din ale caror raspunsuri, iti poti forma o parere si ipocriti care te pot induce in eroare. Dar pe cei din urma ii descoperi mai devreme sau mai tirziu, pentru ca in timp au scapari care-i dau de gol. Sau cum se spune, la un moment dat, isi dau arama pe fata.
Corect si frumos ce ziceti voi aici, dar limbajul nonverbal reprezinta 65% din intregul limbaj, e mai greu de disimulat si in final iti aduce mai multe indicii despre personalitatea cuiva. Imi lipseste in lumea asta virtuala.
Despre useri preferati si antipatici n-am ce sa adaug. Sunt o carte deschisa. Se stiu ei, si unii si altii.
AlexandraAle121 întreabă: