Da, femeile au un grad mai ridicat de bisexualitate sau homosexualitate,, ele au apropieri mult mai mari, o intimitate intre ele mai mare. N-ar fi rau ca barbat sa dai de o gagica bisexuala, iti face cunostinta cu 'inspita' ei si toti 3 sunteti fericiti, am observat ca femeile astea care sunt bi sau lesby arata mai bine, sa fiu al dracu
Da, arată mai bine, dar nu ca aspect, ci ca sex appeal. Au un anumit mod de-a se purta, mișca și comporta. Alea bi mai mult decât cele lesbi.
Sunt mai sexoase, mai atragatoare prin atitudine,, parca mai zambarete, mai deschise si calme, mai stilate, cu tatuaje, parul vopsit misto.
Cam așa, știu să se poarte, să apese tastele alea...
O fi bisexualitatea? Poate cunosc mult mai bine băieții.
Din ce te-ai descris asa o fi, cine stie.
Hahah, taci. Tu, cum ești?
Vie și e suficent
Vie și cu gândul la niște păsărici umede.
Asta se aplica doar în cazul tău, eu prefer o melodie
Billie eilish? E drăguță ă? Hahah
Ai putea odată și odată să răspunzi serios. Ai fantezii în sensul ăsta?
Da Billie, cum de ai ghicit, magie neagra!
Te las cu paranoia până când o să-mi răspunzi.
Mai aștepta încă 25 de ani
Era o întrebare retorică. Bineînțeles că ai.
Aproape toate aveți. Nu știu dacă majoritatea sunteți bi, dar cu siguranță în majoritatea asta există o parte care e bi, cealaltă parte în schimb are fetișuri din punctul ăsta de vedere.
Făcând abstracție de tine, ce crezi, e așa?
La majoritatea bărbaților li se pare excitant să vadă două tipe care se ling, pipăie și altele, iar când vine vorba de tipe care au o reacție aiurea la asta nu e nici pe departe la fel de aiurea ca aia pe care o au băieții.
Cred că și din motivul ăsta sunt destui care nu recunosc că sunt bisexuali, pentru că ar fi luați la mișto, jigniți și altele.
Da, homofobia e îndreptată spre bărbați. Cu femeile n-are nimeni nicio trebă. Oare de ce? Poate că și ăsta e un motiv.
Da, nu chiar bisexuale, dar majoritatea, odata ce cunoaște altă fată și se înțeleg foarte bine ajung să aibă o înțelegere mai întimă, mai profundă, cum ar fi de exemplu ca se sărută pe buze(în mod prietenos), se duc la baie împreună, dorm împreună, unele chiar fac duș împreună am auzit
Da, noi bărbații nu am face niciodată lucrurile astea. O fi și astea niște semne?
Da, posibil
Numeroasele răspunsuri de la fete spun multe... Hehehe
Să știi
Sau isi bat joc de tine.Nu sunt si zic la misto ca sunt sa te sperie.Mai sunt si fetele singure de mult timp care si-ar trage-o si cu o euglena.Nu judeca!
Să mă sperie? Pe mine nu mă sperie, ba chiar. Cine p*** mea judecă ? Aoleoo
dulse întreabă: