Să ştii că mulţi dintre cei credincioşi sunt gata să-şi "apere" credinţa recurgând la violenţă (verbală şi chiar fizică, atunci când au cum); de fapt am observat mai mulţi "talibani" din ăştia cu crucea-n mână decât atei cu mitraliera. Dacă înţelegi unde bat...
N-am nimic cu credincioşii, e treaba lor să creadă, să participe la ritualuri, să-şi conducă viaţa după cum poftesc ei, important e să nu aibă pretenţia de a le impune celor care n-au nicio treabă cu religia, să urmeze acelaşi stil de viaţă. Toleranţă pentru toţi, asta e calea.
Eu de exemplu cred in Dumnezeu! Imi place sa fac bine! Insa nu suport prostia si naivitatea! Biserica este o afacere, biblia un mijloc de manipulare al bisericii! Na, biserica trebuie` sa fie bogata, asta este!
Nu suport oamenii care ling icoanele si fac matanii intr-un picior crezand ca asta inseamna iubirea fata de aproapele tau!
Oamenii trebuie sa creada in D-zeu dar nu la modul fanatic, asa cum fac arabii sau cum faceau bastinasii!
Desi nu cred in biserica, ma inchin seara si dimineata pentru ca asta imi aduce aminte de faptul ca trebuie sa fiu bun cu aproapele meu!
Este o chestie logica! Daca ne-am ura intre noi, ar fi haos! Daca gandim constructiv si ne purtam frumos cu cei din jur putem realiza tot ce vrem sa realizam!
Iubirea fata de aproapele tau nu trebuie confundata cu prostia si naivitatea! Greselile se taxeaza! Scuzele se accepta doar in momentul in care esti sincer!
Daca ai fi citit "intrebarea" cu atentie ai fi observat ca nu sunt satanista ci sunt crestin ortodoxa.
Avatarul meu e un desen pe care l-am facut mai demult si reprezinta mastile pe care si le expun oamenii in societate.
E multa discutie pe seama lui, fiecare element de acolo simbolizeaza ceva ce nu are nici o legatura cu satanismul.
@AndrogynBeauty intr-adevar sunt multi habotnici, dar fiecare padure are uscaturile ei care, desigur, pot fi "reimprospatate". Conceptul de baza al crestinismului e "iubirea" iar talibanii aia de care zici tu se bat cap in cap cu asta, deci nu pot fi numiti "oameni cu credinta in Dumnezeu.
@TILICA recunosc, am dat si eu stupid, dar la raspunsurile care incercau sa faca Crestinismul sa para ceva rau si care incercau sa indeparteze oamenii de la credinta.
Si in plus, mai mult de 80% din voturile "stupid" primite de mine sunt la raspunsuri in care aduc vorba de credinta in Dumnezeu.
BigV, cred ca ai niste conceptii gresite despre crestinism...
:]
in fine. TILICA, sa speram ca ce ai zis tu nu e adevarat ca ar fi urat de tot
Nu sunt sarcastic, o intrebare cat se poate de serioasa:
Esti satanist? ( intreb din cauza avatarului )