Cred ca principalul motiv este accesul la informatie. Ei stiu si vad mult mai mult decat noi care aveam 2 ore de emisiune si alea cu ceausescu.Marele nostru avantaj este ca am cunoscut jocurile copilariei care acum au disparut complet, nu mai vezi copii jucandu-se elastic, sotron, flori fete filme sau baieti, tara tara vrem ostasi, as manca o portocala, frunza si cate mai sunt.
In ziua de azi tinerii vor sa para cat mai maturi (nu toti) si asa isi asuma anumite "responsabilitati" care pur si simplu nu isi au rostul
Intradevar ar trebui ca aceste "prietenii" sa se lege la o varsta mai "inaintata" in jur de vreo 15 ani km zici u
Insa ei vor sa para mai maturi... si de aceea se grabesc, si uita sa isi mai traiasca copialria
Faptul ca unii au iubite/iubiti de la o varsta atat de frageda se datoreaza si anturajului, unii traiesc in jurul fratiilor mai mari si prietenii acestora si automat vor sa fie ca ei.in mod constient sau nu
De ce ne pacalesti ca nu esti asa?
"Am inceput sa vb cu un baiat din vara anului 2008.La inceput nu vb prea des dar cand am aflat ca este de la mine din oras am inceput sa vb din ce in ce mai mult. Apoi am descoperit ca avem ceva prieteni in comun.Am inceput sa am incredere in el si el la fel. Vb zi de zi si ne intelegeam din ce in ce mai bine. Avem multe lucruri in comun. M-am indragostit de el si el de mine.Il iubesc! E bine oare?"
@spiritul: nu am prieten doar ca m-am indragostit de el.Nu am avut niciodata si nu cred ca o sa am pana pe la vreo 14, 15 ani. La mine e cu totul altceva.Nu m-am gandit niciodata ca am sa ma indragostesc de acel baiat si nici nu am vrut dar soarta decide.Intelegi acum?
Copii din clasa a 5a se cred mare smecheri ca sunt la gimnaziu. de acum au impresia ca sunt mai maturi. ei cred ca sunt unci ("Pot sa spun ca si eu sunt o copila pentru ca am doar 13 ani dar nu sunt asa..."), k ei gandesc bine, si, cu toate ca sunt mici gandesc precum un adult. asta e un fel d paranteza. iar in legatura cu iubitii... la 11 ani nu se numeste k ai iubit... e doar o prietenia. eu nu pot sa cred ca la 11-13 ani un "cuplu" are aceleasi activitati ca un altul la 16-17 ani. sa fim seriosi.nu se numeste ca au iubit
e doar o simpatie intre copii...si in opinia mea nu e nimic rau. toata lumea se maturizeaza odata cu trecerea timpului
Si ce are daca au prieteni orcum13 ani e aproape de 14 deci in fine nu trebuie sa intereseze pe orcine ce fac copii din ziua de azi...adevarat mai vezi cpoi imperuna.(sa ziceam asa)de 9 ani asta mi se pare stupid dar mie nu mi se pare nimic rau ca sa ai un asa zis iubit la varsta de 13 ani.
Anemona7896 întreabă: