anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat că încep să apară destul de des reclame și culmea românești pe YouTube care tot timpul te întrerup!
Dacă nu m-a exasperat Netflixul înainte, acum mă exaperează YouTube Premium unde trebuie să plătești parcă ca să nu mai îți vină reclame!
Văd reclame ale YouTubeului în limba română!
Deci în loc să îmi vină toate de la YouTubeul principal îmi vine din România!
Adică aștia șia-u făcut filiala română, ca multinaționalele!
Cât de șmecheri pot fi!
Nici nu mă mai mira de ce YouTube are la tendințe chestii gen: Acces Direct, manelișiti și tot felul de comerciali care se chinuie să atragă publicul!
Din păcate YouTube a devenit o afacere mizerabilă și nu ceva spontan și distractiv!
Înainte imediat ce a apărut YouTube, lumea încărca clipuri video cu fel de fel lucruri amuzante și nu numai!
Da de când cu restricțiile cu terorism vezi Doamne și nu mai știu ce alte motive de cenzură băgate de ei!
YouTube mai nou se comportă ca Facebookul!
Îți baga ce vor ei și cum vor ei!
Ce ar trebui cenzurat nu se cenzurează!
În schimb se cenzurează lucruri care dau de gândit omului!
Vorbesc la modul general, că mai cenzurează și ce trebuie dar foarte puțin, ca să nu atragă atenția!
Dacă nu ai scăpat de cele de la televizor, acum mai nou te urmăresc și aici!
Ca să nu mai zic de mizeria aia de lege dată de uniunea europeana cu cookiurile, ca să te bombardeze și pe browvsere cu reclame!
Eu zic că aia din Ee și cei din media îs mai "teroriști" decât "teroriștii"!
Că te terorizează ei cu reclamele și cu legile lor aberante de multe ori!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e asa ca ai vrea continut bun si gratis fara niciun cost din partea ta nu? Ca cele 20 milioane de servere ale Youtube se platesc din marinimie.

Te ai saturat de reclame scoti banu pentru premium si aia e.

| Wr3nch a răspuns:

Si e tare greu sa instalezi adblock si sa folosesti YT Vanced pe telefon nu? laughingStau cu pistolul la tampla ta sa te uiti la reclamelaughing