De ce este catalogată așa atitudinea mea? Aici e chestia. Cui nu-i convine ceva, imediat îi este închisă gura. Nu este instinctul de turmă aici? Uite că eu niciodată nu am fost așa, să merg cu turma. Când îmi displace ceva, mă opresc și spun. Nu tac și "înghit" ca să nu mă pun rău cu lumea. Nu stau eu într-un cont pe TPU. Și nu sunt genul să tac dacă am argumente.
Isi fac treaba depinde cum primesc raportarile sau cata graba au de a sterge ceea ce trebuie
Naspa,nu?
Tu ca si utizator poti raporta la admni tot c se pare neadecvat
Oficial sunt peste un milion de conturi, dar utilizatori activi sub 10 % Dintre acestia cel putin jumatate sunt cei care au pana 17 ani...care mereu au ceva de impartit, si de aici postarile de care ai amintit.
Fii linistita vine vacanta asfel de postari se vor inmulti.
Adminin din cate stiu eu este doar unul.Si cativa moderatori, dar astia au si viata lor.
In plus aceta postare nu e pusa unde trebuie, iar sansele sa fie vazuta de cine trebuie sunt putine
Asta e ironia în toată "agitația" asta. Ei văd numai ce vor. Culmea.
Adica tie ti se pare normal ca oricine sa-si faca un cont si sa raporteze ce are chef? Ca sa ai drepturi, trebuie sa ai si putina activitate pe aici. Ca asa s-ar crea 100 de conturi numai pentru raportat comentarii. Asa ca da tu 100 de raspunsuri ca nu te doare mana si nici nu sunt atat de multe de dat si apoi o sa dai cate rapoarte vrei.
Tu vii aici pe site cu capsa pusa, faci o declaratie deschisa de razboi apoi cand iesi sifonata din acel razboi, cauti sa cenzurezi? Cum ramane cu persiflarile tale? Tu nu insulti? Nu jignesti? Nu persiflezi? Nu provoci? Tu nu te uiti la tine si la ipocrizia cu care defilezi? Nu-ti convine cand esti facuta cu ou si cu otet? Pai asta e rezultatul cand provoci deschis pe toti fara sa te duca mintea si fara sa fii in stare sa porti acel razboi care tot tu il cauti si il starnesti. Tu esti mai frustrata decat restul. Cum ar fi sa fi redusa tu la tacere? Cum ti-ar place daca tu ai fi redusa la tacere la cererea noastra, ca asa vrem noi? Ti-ar place? Starnesti aiurea lumea apoi cand retaliaza cineva impotriva ta, imediat esti o biata junioara nevinovata care nu a facut nimic si nici gura nu-i pute. Administratorii isi fac treaba, doar ca nu fac ce dictezi tu, atata tot. Ai venit aici pe site de cateva zile si deja ai provocat lumea in stanga si in dreapta si cand ti-ai luat-o in bot pe meritatelea, dintr-o data o arzi ca victima. Mai urmeaza sa ne acuzi si de viol si reteta e completa.
Știți de ce este el atât de frustrat? "Că nu îmi deschid picioarele pentru el", l-am citat scurt și la obiect.
Băiatule sau fată ce ești, nu îmi pasă, ai stat mult să îți faci discursul? Eu zic să îți vezi de ale tale. M-ai plictisit cu frustrarea ta pentru femei.
Când înveți să te comporți și să vorbești, atunci discutăm "cot la cot". Până atunci, viață lungă să ai!
Nu-ti fa griji fata mea, este cine sa desfaca pentru mine picioarele. Pentru tine este cine sa deschida portofelul? Este cine sa-ti ofere relatie? Si apropo, cum propuneai sa desfaci picioarele pentru mine? Prin monitor sau cum?
Eu te-am citat pe tine. Nu mi-ai spus tu așa în privat? Nu începe iar cu jignirile, că nu te ține să te cerți cu mine.
Deci ești aici pentru că îți place.
Uită-te de sus până jos ce furtună ai stârnit.
Îți place asta?
Hai mai bagă provocări, ca să îți faci plăcerile.
Sau cum ar fi, ar trebui adminele să ne urechească pe toți, că te-am contrazis, cumva?
Adminelor, luați aminte, până acum a fost cum a fost. Dar a sosit pe site La Pasionaria, Adelita Revoluției Mexicane, Ioana D-Arc, pioniera fruntașă!
Auzi la tine cica nu ma tine sa ma cert cu tine. Sa postez aici conversatia noastra privata, sa vada toata lumea care pe care a implorat sa se opreasca? Daca chiar vrei ne spalam rufele in public, le spalam fata mea Asa memorie scurta ai? Nici o problema fata mea, iti voi arata inca o data care iti sunt limitele Ti-am mai spus eu tie, mie imi place tavaleala Ma tine.
Îți place pentru că ești plin de răutate. Nu mai "râde" atât.
TPU este un sat fara caini, parol este site cu admini uneori subiectivi si nu impartiali cum ar trebui sa fie.
De acum inainte cu acest raspuns m-am asigurat ca voi fi penalizat cand voi mai injura pe cate un distrus care se mai ia de mine, am si eu fanii mei
Oricum eu nu pot fi nici fals asa ca prefer sa spun adevarul.
Am banuiala ca moderarea intrebarilor si raspunsurilor se fac si in functie de numarul de raportari primite.
Din moment de o intrebare ofensatoare are o vizibilitate mai mare, evident ca si numarul de raportari poate fi proportional.
Dar jignirile postate in raspunsuri pot scapa de multe ori neraportate si din acest motiv nu sunt sterse, cei care incalca regulamentul ajung sa fie suspendati doar in cazul abuzurilor repetate cand strang mai multe raportari.
Pentru ca viata nu este dreapta draga mea, iar tu nu trebuie sa fi victima din cauza asta. Fa ce fac si ceilalti, ignora unele chestii, iar cand ai ocazia pedepsestei pe cei care merita, ai butonul raport sau ignore.
anonim_4396 întreabă: