| Josephine a întrebat:

Am observat că mulți fabrică comicuri după Cretaker.
Știu că îl idolatrizați pe acest utilizator dar gândiți-vă că încărcați categoria Trivia/Amuzante cu niște desene concepute la repezeală, fără puțin timp destinat constituirii unui desen de calitate(sau cum se spune "ca la carte"), am constatat că mulți dintre voi executați desene frumoase, dar și mai mulți concepeți niște desene fără esență, practic seci, care nu acordă nici un pic de amuzament celui care urmărește comicul/desenul sau chiar creeând o senzație proastă, nu doresc să enumăr motivele pentru care spectatorului să-i displacă realizarea.
Scopul acestui text a fost pentru a-i convinge pe cei celor care nu le place realizarea intens, să nu o posteze pe TPU. Să se gândească de 10 ori înainte de a posta, să se gândească dacă-i va plăcea publicului
Încă ceva:Nu este o chestiune gravă dacă nu sunteți talentați la desen, puteți să scrieți.

P. S:Sper să nu considere cititorul că l-am jiginit sau că am dorit să fac "lege" pe aici dar aceasta a fost opinia mea.Am vorbit din punctul meu de vedere, practic logica mea.

Mulțumesc că ați citit și sper să aibă roade.REPET nu am vrut să jignesc pe nimeni sau să îi impun anumite condiții, am vorbit despre cum ar fi mai bine pentru majoritatea dintre noi.

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

... daca ai stii cata dreptate ai!

| User a răspuns:

Ce sa faci? Asta e comportamentul copiilor sub 10 ani din ziua de azi. Nu cred ca poti tu, eu sau oricine altcineva schimba asta.

Sau, poate vor doar sa ne demonstreze ca ne tragem din oi si nu din maimute. (nu ca as crede teoria darwinista)

Mehehehe

HepHap
| HepHap a răspuns:

Oioi, se incarca rubrica Trivia cu desene si nu mai ramane loc constituirii de intrebari tampite copiate de pe net si repetate la nesfarsit. Dar tu, fetita, de ce nu te-ai gandit de 10 ori inainte sa sa ne acorzi intrebarea? Sigur faceai mai putine greseli de exprimare si ai fi lasat impresia ca esti coerenta. Acum nu doresc să enumăr motivele pentru care Hephapului să-i displacă exprimarea. Logica mea. (sic!)

| denisacosmina98 a răspuns:

Îmi place tare mult cum gândeşti, bravo ţie!
Dar din păcate, nucred c-o să te asculte cineva.oh go on

| SaintJimmy a răspuns:

Serios, eu deja încep să am 'coşmare' de la câte opere de artă se postează la Trivia/Amuzante.