| RAY a întrebat:

Am observat ca multe piese sunt romantice nu doar din Romania sin din strainatate ma refer la genul dance, la o simpla cautare pe internet poti vedea cum astea care canta de iubire stau cu uni pentru banii din iubire banuiesc, intrebarea mea e ce sens are sa ne mintim prin piese cand cel care canta nici nu are habar de aia?

2 răspunsuri:
| Cσcσ a răspuns:

laughing
Ales sunt piese scoase ca pe banda rulanta si din care sa castige bani de pe urma fraierilor care nu stiu sa aprecieze muzica buna. Versurile nu mai vin din inima, mai ales la artistii romani. Sunt doar niste cuvinte puse unele langa altele si pe care le repeta de o suta de ori. Unele nici nu sunt cuvinte.

| MissADEEL a răspuns:

În opinia mea, să alegi să cânți despre dragoste este cea mai conciliantă metodă pentru că merge pentru orice gen. Dragostea... cine nu se regăsește în dragoste?
Sunt piese făcute să se vândă ca scop principal, abia apoi e dragul de a face artă (sau deloc).
Legat de faptul că ele cântă despre ceva și în viața personală dau dovadă de ipocrizie: artistul doar interpretează piesa. Nu înseamnă că a scris-o tocmai persoana respectivă și că neapărat crede în ea. O putem aprecia pentru voce mai degrabă, iar pe compozitor cade vina mesajului.