| Mario1994 a întrebat:

Am observat ca nici-un baiat nu ma place, nu ma doreste ca iubita, ca prietena, nu sunt de apreciat din cauza defectului meu, sunt hipoacuzica. Unii ma evita. Baietii prefera sa iubeasca fete bine sanatoase, normale si cu fara defecte. In fine, nu am noroc in dragoste, asa o sa traiesc singura. Prieteni nu am. De ce? Sunt om normal ca toti. De ce conteaza defectul pentru altii? Ca port un aparat auditiv si sunt anormala? Asa impresie au nu stiu cati oameni. Trist.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa zis defect al tau ca porti un aparat auditiv nu are legatura cu atractia fizica,poate bagi in seama doar baieti frumosi,populari e ceva normal la varsta ta,e acei baieti da aleg si ei randul lor fete frumoase,dar nu cred ca nu gasesti un baiat chiar nu cred asa ceva,e full netul de baieti singuri sau chiar la tine in zona sunt convins ca te plac uni,baieti trec mult mai usor peste anumite asa zis defecte ca fetele,poate tu cauti perfectiune si nu gaesti,faza cu ca baieti vor fete bine sanatoase, fara defecte nu adevarat asa ceva, sunt baieti care stau cu fete paralizate, desfigurate facial, oarbe tu nu ai nici un asa zis defect

| Lioana a răspuns:

Nu-ti face complexe. Vei gasi la momentul potrivit un baiat care sa te iubeasca. Sunt multe fete sanatoase care nu-si gasesc partener. Nu cred ca e din cauza defectului tau. Poate inca nu l-ai intalnit pe Fat Frumos al tau, sau poate l-ai intalnit si nu l-ai observat.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru Lioana):

Ai dat un răspuns foarte bun.

| RoCkKiD a răspuns:

Ai rabdare.e mai dificil acum dar o data cu varsta oamenii devin mai putin cantonati in aspecte si afectiuni si mai interesati de persoana din spatele aparentelor.

Incearca sa fii sociabila si sa iesi cat mai mult din casa, continua sa intalnesti oameni noi iar soarele va rasari si pe strada ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inclin sa cred ca exista un alt motiv pentru care te evita))

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Marck94):

N-o cunosc, ca sa stiu care e motivul.Probabil ceva legat de caracter/atitudine.Sau cine stie, o alta "problema" la aspectul fizic.Dar nu cred ca "defectul" asta al ei e suficient sa produca o astfel de izolare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbã locurile unde mergi, gasesti bãieti de calitate in locuri de calitate.

| munteanuionvictor a răspuns:

Eu te consider o persoană plăcută. Am în anturajul meu o persoană de sex feminin cu aparat auditiv și sunt mulțumit de ea.

| munteanuionvictor a răspuns:

Dacă ai fi o persoană sociabilă, generoasă, cu simțul umorului, să mai faci o glumă, să povestești ceva amuzant, ai fi mult mai bine văzută, în cazul acesta ar trebui să ai mulți amici.

| LilPeep a răspuns:

Daca vrei nr meu de tel anunta'ma, caut o prietena si nu gasesc

| Mariusarizan a răspuns:

Sunt și eu un băiat singur nu am noroc în dragoste și vreau sa cunosc o fata chiar data este hipoacuzic știu ce înseamnă să fii singura deci am și eu hipoacuzic eu doresc sa ne cunoaștem și sa facem cunoștință dacă ai placere eu vorbesc foarte serios dar putem sa luam legătură prin mesaj

Am și eu aparat auditiv dar îl port pe urechea stanga eu nu am prietenii ca să pot sa ies vreau o fata ca să pot iesi cu ea sa socializam și sa avem o relație de lunga durata sa spunem o gluma buna sa ne potrivim sa ne iubim

Dacă ai placere eu vreau sa ne cunoaștem dacă se poate un nr de tel.ca sa vorbim prin mesaj eu am cont pe Facebook mariusarizan