| utilizator.tpu_7888 a întrebat:

Am observat ca se dezbate din ce in ce mai mult, aici pe TPU, o tema:minoritatile sexuale.am si eu o intrebare referitoare la acest lucru:de vreme ce toti platim pentru prostul gust, suntem obligati sa fim ofensati moral de catre mofturile hormonale?, de ce biserica ar recunoaste casatoria dintre homosexuali, tinand cont ca in biserici si manastiri, homosexualii si lesbienele vin la slujbe in mai mica proportie? iar noul cod civil, nu trebuie sa recunoasca casatoriile intre homosexuali, si nici cele realizate in afara tarii. oare este normal intr-o tara cu respect pentru copii sa se doreasca asa ceva? - il sustin intru-totul cu intrebarea pe @eu_o_mare_enigma, originalul

6 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Aha, sa inteleg ca tu de fapt esti un kitsch laughing

| alle_1861 a răspuns:

Cum spuneam: indigou sau xerox rolling on the floor
Tu cumva esti fostul/fosta anti_enigma? smug

| kayan a răspuns:

Mai iesi si tu din caminul cultural... straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e intrebarea enigmei...adica nici macar nu te duce mintea sa fii original in incercarea de a copia! Vai de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheloo, se vede ca si in viata de zi cu zi esti tot un frustrat.ramai asa. cel putin eu stiu sa ma fac placut oriunde merg si stiu sa imi impun ideile. tu vei ramane iontotdeuna o copie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheloo, si orice ai face tu, homosexualitatea isi va intra in drepturi.asa cum si eu platesc pentru ca niste prost crescuti sa stea acasa in fata calculatorului si sa puna intrebari idioate, asa si ei platesc pentru acelasi lucru.ar trebui sa fii mandru ca altii se gandesc la tine, chiar daca cu partea dorsala.stiu ca-i detesti, insa pe ei ii poti numi oameni, ma mai gandesc la ce categorie sa te incadrez pe tine.