| anayrkzn a întrebat:

Am observat ca unele fete nu au picioarele foarte frumoase.adica au picioarele strambe.De ex eu :-s si eu am picioarele strambe.Baietzilor le pasa asa de mult de picioarele fetelor?hee heesau mai bine zis. Ce le place baietzilor la o fata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Picioarele? laughing uite. am observat că ai spus băieţilor şi mă deranjază puţin că îţi pasă de părerea lor aşa de mult încât să publici o întrebare, nu mi-o lua în nume de rău, dar nu cred că un băiat se uită mai întâi la picioare. Băieţii care se uită mai întâi la picioarele tale nu vor o relaţie serioasă de lungă durată cu tine. În general la o persoană prima dată vezi faţa, iar dacă tu eşti cea din imagine eşti chiar oarte drăguţă, apoi văd intelectul păentru că degeaba e o fată frumoasă cu craci de milioane dacă nu poţi să porţi o conversaţie mai evoluată cu ea, apoi ochii se blochează de obicei la sâni laughing, picioarele sunt abia pe locul 5. Dar totuşi eu cred că cine te iubeşte te iiubeşte aşa cum eşti, te iubeşte pe tine nu picioarele tale. Nu mai da atâta importanţă aspectului fizic, pentru că este trecător şi nu prea ai ce face cu el. happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important e sufletul sa nu-l ai strimb, nu picioarele. Baietii... cind sint pusti se uita la picioare, cind se maturizeaza invata sa se uite la sufletwinking

| oz a răspuns:

Stai putin, tu crezi ca noi baietii(nu vorbesc in numele tuturor, vorba vine) nu avem niciun defect.Suntem perfecti?
Unele fete sunt frumoase, altele foarte frumoase. Dar fiecare are ceva ce cealalta nu are.
Trebuie sa fii feminina, nu trebuie sa injuri(eu personal nu suport fetele care injura, poa' sa fie frumoasa frumoaselor), nu trebuie sa bei(iar, nu imi plac fetele care o iau pe ulei). Nu trebuie sa fii aroganta(fitoasa). etc.

Shin
| Shin a răspuns:

Sincer mie nu-mi prea pasa de picioare asa de mult... Si eu sunt un mare nesimtit cand vine vorba de fizicul unei fete tongue conteaza mai mult chipul ei (trasaturile fetei) si. putin sanii si funduletul whistling tongue Oricum, cel mai mult la o fata e sa fie dezghetata si sa o vad ca are nervii sa se dea ea la mine prima tongue I like that laughing
Numai bine, Shinwinking

| BRG a răspuns:

Picioarele fetelor arată bine cînd sînt îngrijite, epilate, cu o pedichiură impecabilă, și nu în ultimul rînd într o pereche de pantofi cu toc înalt.