Revin @ViseColorate...
Trebuie sa faci rost de urmatoarele unguente: Clotrimazol, Nidoflor, Cutaden(daca este tub mare pui numai 1/2 din tub, s-ar putea sa nu gasesti, cauta un inlocuitor), Hodrocortizon, Negamicin B, 3 tuburi, amesteci foarte bine toate unguentele intr-o cutie mai mare ramasa de la cremele tale si ungi cainele pe locul cu pricina sau chiar pe orice alta rana, dar nu inainte de a-l spala cu ceai de musetel...nu renunta la niciun unguent din cele pe care ti le-am dat, sunt scumpe dar merita, schimba mancarea cainelui pentru o perioada de timp numai cu "bombonele" cu somon, nu i se va intampla nimic, vei vedea efectele miraculoase ale acestui medicament, doar trebuie sa ai rabdare.
Si eu am asa un caine, are o blana splendida...atentie la ce-i dai de mancare, prea multa carne ii dauneaza pielii, pe care o usuca, cainele se scarpina, face rana si ii cade parul. Mergi la medicul veterinar neaparat, daca nu ajungi asa repede mergi la magazinul cu produse de mancare pentru caini si vorbeste cu persoana care serveste, este pregatita in acest domeniu, te va sfatui ce sa faci, mergi chiar cu cainele. Am o reteta cu un unguent pentru asa ceva, data de un medic veterinar, este foarte bun/unguentul/o voi cauta maine si am sa ti-o trimit.
Nu este jigaraie, ci o boala a pielii...
Daca vrei sa afli sigur ce are cainele tau, du-l la medic veterinar. E mai importanta sa faci asta pentru el decat sa intrebi aici pe TPU. Nu sunt medici veterinari aici sa stii. Pentru binele lui du-l la verinar, ii poate da un tratament bun.