Nu vreau sa fiu de o parte anume, dar din ce am vazut, mai ales la locul de munca unde am interationat cu sute de oameni, femeile intr-adevar poarta mai mare invide una pe alta, noi ca barbati ne cam doare in cot, ne injuram fata in fata in rarele ocazii, daca e cazul, dar nu prea, dupa iesim la fotbal. Poate veni din complexe, daca nu iti place ceva la tine, si persoana din fata ta o vezi ca are acel ceva, apare invidia, apar comentarii, etc, sunt genul impartial, si de multe ori eu sunt cel la care vin toti sa se planga, si in cazul femeilor, barfa e enorma, daca ar fi sa dau din casa ce a spus una despre alta, ar iesi rascoala de la 1907
Hmm, am întâlnit și astfel de cazuri. Aici este vorba de invidie sau poate că acele persoane atrăgătoare fizic au și complexe de superioritate iar prin asta ii deranjează pe ceilalți.
Daca omul își vede de treaba lui, inseamna ca e arogant? Aaaa, asta vrea lumea să creadă
Pentru unii, da. A fii mai introvertit și a nu discuta subiecte banale sau bârfe, este semn de aroganță.
Eu nu cunosc astfel de colective.
Probabil sunt tratați așa fiindcă cei care își bat joc de ei au complexe de inferioritate legate de aspectul fizic sau fizionomia celor atrăgători.
Sau poate că respectivii arătoși au un caracter oribil și deci e vina lor că sunt tratați cu scârbă sau răutate.
Depinde de la caz la caz, nu putem generaliza.
Vreau mai multe păreri de la oameni