| TimberWolf a întrebat:

Am observat un nou trend, lumea se supara foarte usor din orice nimic, chiar ma uitam la stand up comedy, la emisiunea aia cu jurati si e unu paul szabo care a zis ca actorii se cam c**a pe ei, si juratii s-au cam suparat, doi dintre ei i-au dat rosu dar si ei fac stand up, si unii din culise s-au suparat, nu inteleg de ce te-ai supara, e doar o gluma, e stand up.
Sau cand ai o conversatie contradictorie cu cineva se supara efectiv ca nu esti de acord cu el, pai de ce sa fi daca avem fiecare parerea lui. Multi fac faze din astea de nu mai vorbesc cu tine.
Nici in stand up nu mai poti sa faci glume decat daca sunt despre tine, in rest nu mai poti zice de nimeni nimic.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Pentru că fiecare are egoul sau și decât să renunțe la egoul sau, mai bine renunța la om.

| TimberWolf explică (pentru Hyperion7):

Da, mi se pare aiurea.

| Hyperion7 a răspuns (pentru TimberWolf):

De aceea, daca oamenii din jur par nașpa, schimba frecventa(modul de a gândi) sau oamenii din jur.

| TimberWolf explică (pentru Hyperion7):

Prefer sa schimb oamenii.

| Hyperion7 a răspuns (pentru TimberWolf):

Așa ziceam și eu.

16 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Și eu pot să înjur pe oricine și să spun că a fost o glumă.Nu așa se fac glumele, o mascare a răutății și jignirii.Nu, ele trebuie să fie amuzante. Dacă unii se amuză atunci când sunt înjurați ok, să asculte cât mai multe astfel de glume, dar sunt mulți care nu se amuză la înjurături, batjocuri. Ceea ce e mai normal decât invers.

| TimberWolf explică (pentru J0B0MAT):

Inseamna ca n-ai auzit de george carlin care este considerat cel mai bun stand upper din toate timpurile care critica prostia, societatea si sistemul.

| siriusblack98 a răspuns:

Depinde foarte mult inainte sa faci anumite glume/afirmatii cat de bine il cunosti pe om, in ce stare psihica il prinzi si felul cum o spui. Deci astia 3 factori sa stii ca fac MEREU diferenta. Aici ce spui tu cu anumite afirmatii mai sensibile televizate in privinta actorilor la modul general sa stii ca e alta treaba, juratii alesi sunt persoane publice si poate ca lor nu le pasa de afirmatiile respective neaparat, poate li se par chiar funny dar efectiv daca ar rade la asa ceva si ar fi de acord, si-ar pata imaginea, le-ar sari multa lume in cap inclusiv anumiti actori cu care se cunosc. Spre exemplu daca ar veni cineva la TV iar juratii ar fi niste persoane publice respectate si acel cineva ar incepe sa faca glume despre copii abuzati ori despre politie/pompieri/doctori/orfani dar la modul defaimator, oricat de " amuzante " ar fi formulate glumele si oricat de mult ar incerca sa-i convinga ca poate e umor negru sau ca asa e la stand up comedy, acele persoane nu ar incuraja asa ceva pentru ca si-ar atrage foarte mult hate ulterior.

| TimberWolf explică (pentru siriusblack98):

Deci si tu esti sensibil la glume.

| siriusblack98 a răspuns (pentru TimberWolf):

Depinde cine esti tu pentru mine si in ce stare ma prinzi big grin Totusi daca nu vrei sa accepti lucrurile pe care le-am scris, e problema ta happy

| TimberWolf explică (pentru siriusblack98):

Pai nu sunt de acord cu tine, de aia exista umor negru, umor sec, satir, roast, etc.

| siriusblack98 a răspuns (pentru TimberWolf):

Ok, esti liber sa nu fii de acord cu mine si vice-versa laughing Pentru asta exista liber arbitru si democratie.

| Scotianca a răspuns:

Daca nimeni nu rade aceea nu este gluma.
Legat de cez ici cu conversatiile aici iti dau dreptate in ziua de azi nu mai poti sa ai o parere diferita fata de alti oameni ca esti considerat ''hater'' unii oameni vrea mereu sa fii de acord cu ei altfel se supara dar daca ei nu-s de acord cu mine eu trebuie sa ma abtin ceva ce nu suport. Iti recomand sa nu-ti mai pierzi vremea cu astfel de oameni ca nu poti castiga cu ei orice ai face.

| TimberWolf explică (pentru Scotianca):

Paul szabo chiar are glume bune si lumea chiar l-a apreciat.

| Scotianca a răspuns (pentru TimberWolf):

Nu il cunosc deci nu pot comenta dar sa-ti dau un exemplu daca stii anul trecut comediantul Chris Rock a facut o gluma pe seama bolii nevestei lui Will Smith in public ceva ce mie personal nu mi s-a parut ok.

| TimberWolf explică (pentru Scotianca):

Daca era gluma despre will smith era ok nu? laughing

| Scotianca a răspuns (pentru TimberWolf):

Depinde de contextu glumelor. Mie de exemplu nu-mi plac hartuielile sau atacurile mascate sub forma unor ''glume''.