In primul rand sa folosesti mai rar placa de intins parul. Si asa se poarta parul neintins si chiar arata bine, trebuie doar sa gasesti un mod in care sa-l aranjezi. Apoi, foloseste sampon si un balsam pentru par uscat (placa usuca foarte tare firul de par). Daca poti si doresti, poti folosi si niste masti, dar pentru asta trebuie sa mai scoti ceva bani in plus din buzunar.
Si alta data incearca sa previi situatiile asemanatoare. E mai usor sa previi, decat sa combati!
Succes cu parul tau!
1.Nu`l mai fa cu presa [ sau cel putin nu asa des], chiar daca il ai cret/ondulat sa stii ca asta se poate acum, lumea s-a cam saturat de parul drept, deci baga`ti niste spuma in el daca vrei daca nu lasa-l asa.
2. Taie'ti varfurile [ sigur sunt despicate]
3. Foloseste o masca o data pe saptamana [ una buna, eventual naturista]
Mananca legume, fructe, ia niste vitamine daca vrei. Bea lapte, are calciu, ajuta la cresterea parului. Manca arahide, alune, nuci. Deci alimente sanatoase. Foloseste un sampon pentru par deteriorat sau pentru par sensibil. Sau sampon pentru barbati de la Clear/Nivea.
Aceeasi problema am si eu
si eu folosesc placa zilnik...mai ales cand merg la scoala
si parul eu este si ff lung...si la varfurii este ff aspru si un pic despikat
Inainte s folosim trebuie sa ne dam cu un spry sau crema impotriv caldurii...am zis ca o sa imi cumpar dar nu mi-am mai louat.
Pai tu te poti duce la un coafor si Am parul deteriorat din cauza placii. Ce pot face ca sa-si revina la normal
si le explici care e treaba si iei te vor ajuta suta la suta