| ViseColorate_4467 a întrebat:

Am parul ondulat pana la umeri si am destul de mari probleme cu el.De fiecare data sta exact cum are el chef, ceea ce pur si simplu ma scoate din sarite. Uneori sta atat de drept ca ma intreaba lumea daca m-am indreptat cu placa, iar eu ma enervez de aceea sunt nevoita deseori sa il prind.Cand fac baie sta cret, dar dimineata cand ma trezesc imi sta in toate directiile si in toate felurile, numia cret nu. Mi se indreapta foarte tare.Folosesc produse de la pantele cu amino s pentru caderea parului si cred ca imi prind bine. Fetelor voi ce produse pentru par ondulat folositi? Si cum il ingrijiti? Astept raspunsuri pentru ca sunt disperata.VA PUP!

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Eu una ma dau cu sampon ELSEVE Color Vive. iti pastreaza culoarea luminoasa si iti face parul sanatos, apoi ma dau cu creme Elseve Color Vive. (masca de par) De la ea nu imi cade parul, nu sta ciufulit, si daca vrei ondulat cumparati spuma TAFT. si cand ai parul nici ud dar nici uscat complet, te dai cu ea si te,, ciufulesti cu ea'' si ti se onduleaza putin in 2 min. Nu se face ca ondulatorul, dar totusi. Daca nu vrei sa fie drept foarte drept impletesteti`l inainte sa dormi si dimineata ti`l desfaci. Si o sa para cu bucle.

1 răspuns:
| ~kostynela~ a răspuns:

Eu am parul cret si folosesc garnierwinking