Ooooooo, aia e zero, uite aici probă de gunoi laș ce nu-i in stare să răspundă și după "evaluări" vine cu ignor:
https://imgur.com/a/JiWOmn0
Asa sunt unele persoane de aici. O iau prea in serios. Nu iti bate capul cu asta, ca nu ajungi nicaieri. Nu trebuie sa te explici mereu. Zici odata ceva, intelege omul, daca nu intelege, asta este situatia.
Gandeste-te ca in razboiul mentalitatilor unde intervine orgoliul si nebunia, nu castiga nimeni niciodata.
Deci da-i pace
Vorbeste cu ceilalti care iti raspund ^_^
Și pe mine m-au blocat câțiva. Aș putea să fac și eu asta; nu este mare lucru să blochezi pe cineva. Ci este mare lucru să înțelegi și sa accepți pe cineva care are opinii diferite.
Așa este și în foarte multe familii: când nu se înțeleg cu proprii lor copii, părinții își blochează copii într-un fel sau altul. Astfel de părinți văd viața doar din punctul lor de vedere, și refuză să fie open mind și să caute să o vadă și prin ochii altora.
Ba încă și dacă Dumnezeu -care a dat viața- ar spune acestora că viața este altfel decât o văd ei, ei nu doar că ar contrazice pe Dumnezeu, ci chiar L-ar bloca. Și chiar asta și fac, fără ca ei să aibă habar.
Deci dacă Dumnezeu are dușmani cu chip omenesc, cu cât mai mult avem noi cei creați de El. Deci să nu ne mirăm de aceste lucruri.
Eu cred că toți utilizatorii au pe cineva care i-a blocat, chiar dacă ei nu cunosc asta; toți care sunt activi sau cât de cât activi.
Da, sunt multi "viteji" care arunca vorbe grele, injurii si apoi blocheaza ca sa nu primeasca raspuns. Crede ca asa a dat el ultima replica. De fapt, e un laș.
Da-i pace, ignora-l.