De ce insiști? Viața nu a început și nici nu se sfârșește cu o persoană. Privește partea frumoasă a lucrurilor. Poți cunoaște oameni noi, care vor ști să te aprecieze așa cum ești. Ea s-a plictisit de prezența ta. Poate că se simțea sufocată/controlată. Viața, anturajul, multe lucruri pot schimba un om, odată cu vârsta, și nu întotdeauna îl schimbă pe placul nostru.
Nuu eu chiar nu am stresato sau chestii de genul! Departe de mine gandul asta. Doar din cand in cand ii mai ceream 1 sfat. Nu am intinso la vorba 7 ceasuri. Am zis, ea cand imi raspundea chiar si odata in an ma ajuta dar pacat ca numa atat...
La nevoie, cere altcuiva sfaturi. Ori, învață să te ajuți singură.
Scoate-o din viața ta, așa cum si ea te-a scos din a ei. Nu-i reproșa nimic, măcar de dragul amintirilor. Prietenia voastră a fost una pasageră. Se mai întâmplă. Iar tu, împacă-te cu gândul.
Stii ce se zice: dacă absenţa ta nu contează, prezenţa ta e inutilă.
Mda. Se pare ca daca are relatia aia restul nu mai conteaza, incepand cu mine. Da. Am sa incerc sa nu ii mai scriu nimic. Nu ii cersesc eu prietenie. Tot nu inteleg... ce motive ar avea sa fie prietenie de aia pasagera din moment ce a vazut clar cum tin la ea fff mult. si cand ne vedeam ne imbratisam?
Nu o mai stresa. Dacă tot vă cunoașteti personal, vorbeste cu ea face-to-face, nu prin mesaje. Dacă ai tinut intr-adevar la ea, las-o să fie fericită cu cine îi place. Dragoste cu sila nu se poate, cât îți ia ca să înțelegi? :)
Motivele pentru care actioneaza asa, pot fi diverse. Ai răbdare, timpul îți va da și un răspuns.
http://imgur.com/a/jQ7LNpX
Nici face to face nu mai pot ca si'o luat talpasita din zona. Oricum, mersi de incurajare!
N-are obligatie fata de tine.
De obicei pers care se inchid in ele cand sunt intr-o relatie sunt intr-o relatie abuziva
Nici eu fata de ea sa ma mai milogesc ca ultima sclava! Treaba ei daca asta o ales. Si nu, nu are o relatie abuziva odata ce se afiseaza peste tot cu gagiul...
Când ai să cunoști și tu pe cineva poate vei fi la fel zic și eu acum de ce îți mai bați capul daca ști că ea s-a schimbat și numai sunteți cum erați...cel mai bine căutați o prietena take care
Adica stai putin, din momentul in care ma bag intr'o relatie uit de restul? Wtf Care ii logica aicea?!
Nu toată lumea este la fel nici în gândirea și nici ca fel de a fi am spus ceea ce mi-a venit în minte în acel moment părerea mea de ce nu o întrebi personal așa nu ști răspunsul direct de la ea...
Pt ca ea baga de fiecare data scuze ba una ba alta. Hai ma! Cu altii dc are timp si cu mine nu? Clar ca ii cv putred la mijloc.