Sotul meu a primit acelasi mesaj. Am sunat la Cosmote la serviciul clienti si ne-a spus ca este teapa. Ne cerusera sa depunem o suma mare de bani intr-un cont bancar. Stiau numele si adresa. Nu raspunde-ti mesajului sau telefonului primit. Uitati-va pe www.cosmote.ro.
Cand am primit mesajul era sa fac infarct ca eram la WC am avut mare noroc era cat pe ce sa plec cu tpsca plina. noroc ca ajunsesem la destinatie. daca tehnica ar permite sai fi trimis cadou prajitura ce tocmai o pregatii.Gratis sai urez pofta buna si sa mai trimita mesaje ca am sa-i trimit un tort asortat de la un regiment si de la un azil desertul.; NICOdinDRUJESTI
Am primit acum 5 min un sms: "Antena1@
-Felicitări! In cadrul promoției de la Antena1"VERDE STOP ANTENA!"ai câștigat 20. 000euro instant.Sună acum Info-line0760053327 " Exp-ANTENA1. Sigur e o mare țeapă!
Si eu am primit 20000 de euro de la ei, ca si premiu, dar sa depun 5 milioane prin western union. Am sunat la ei si i-am lasat sa-si faca jocul dar sunt foarte multe nereguli in cuvintele lor. numerele de pe care m-au sunat sunt 0760769561 0768674046
NU DA-TI CURS ACESTOR VRAJELI am sunat la 112 si m-au pasat sa sun la politie, acolo nu raspunde nimeni, DECI NU NE AJUTA NIMENI SA-I PRINDA PE ACESTI RAUFACATORI.
Am primit si eu astazi un astfel de mesal de la numarul de COSMOTE - 0767103781. Am mai primit si alte mesaje de acest gen, in trecut, si nu le-am luat in considerare. Pentru cei care inca mai cred in aceste vrajeli, le transmit: STATI LINISTITI, VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA SI IGNORATI ACESTI PIRATI AI TELEFONIEI MOBILE!
In primul rand dacaati castigat ceva, atunci ei(cei cu premiile) trebuie sa stie deja datele dvs personale(din moment ce v-au luat dintr-o baza de date autorizata). In al doilea rand daca ati castigat ceva nu aveti ce sa platiti...va ridicatipremiul si atat.
In al trilea rand...ar trebui sa va sune ca sa va dea informatii despre cum ridicati premiul nu sa trimita mesaje.
Apoi luati in seama ca exista info line pentru toate retelele nationale... cele pe care le stim cu totii... 1234, *1000 etc la cate sunati si aflati daca aveti nelamuriri si nu stiti daca e pe bune(oricum in conditiile astea are cum sa fie)
Si bineinteles mai e si internetul unde puteti da cautare pe GOOGLE: frauda mesaje txt...sau ceva de gen.
Si eu am primit acest mesaj cu 20 000 euro de la antena1 si cosmote pentru campania verde stop.
Dar aceasta campanie s-a desfasurat pentru cartela...in anul 2008, iar eu am abonament si suntem in 2010. Mam interesat deci nu am luat teapa. si am tinut cont de cele suscitate. O zi bunasi nu va lasati pacaliti!
Am primit si eu un sms pe tel ca am castigat 20 000Ede la nr 0765667750, si se semneaza jos cu majuscule, ANTENA 1 si COSMOTE, dc cei de la dna nu iau masuri in privinta acestor `pirati`, profita de oameni care nu stiu despre ce este vorba, sunt oameni amarati care nu au bani nici de o paine, aveti grija sa nu dati datele personale.