| Furnicuta000 a întrebat:

Am primit pe Facebook messenger in ultimul timp mai multe mesaje de genul de la persoane pe care le am in lista dar nu interactionez cu ele:

"Îmi pare rău ???? că te deranjez cu asta, am nevoie de ajutorul tău te rog ????????????
Încerc să mă conectez pe Facebook cu noul meu telefon și nu mă lasă, îmi arată 2 prieteni pe care îi pot contacta pentru a mă ajuta să obțin un cod. Te rog, dacă primești o copie a codului, trimite-mi-o ca să mă pot conecta înapoi???? Dacă primești vreun cod, te rog ????"

Stiu ca e teapa, nu veniti cu raspunsuri destepte in care sa ma luminati pe mine fraiera ca nu stiu ca e teapa. Stiu ca e, dar vreau sa stiu ce teapa e. Care e smecheria? Ce se urmareste cu asta? Sa-mi fure contul? Si dupa aia ce sa faca cu el?

3 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Sa iti sparga contul in prima faza. Dupa, te pot santaja sau iti pot folosi contul Facebook/google ca sa afle parole de card sau sa faca cumparaturi in magazin play daca ai abonamentul la ei.

| Furnicuta000 explică (pentru Cinic):

Deci sa inteleg ca cei de la care am primit mesajul asta si-au pierdut contul pentru totdeauna?

| Cinic a răspuns (pentru Furnicuta000):

Asta nu stiu. Exista proceduri de recuperare, dar nu le cunosc. Mai mult de atat nu ma pricep. Sunt sigur ca vei primi raspunsuri de la altii care se pricep la chestii de genul.