| xtina a întrebat:

Am primit pe mess asta: ATENTZI CE MESAJ AM PRIMIT oameni buni, ma numesc Chris si am 15 ani. Daca nu citesti tot ti se va intampla ceva...Eu nu am nas si nici urechi. nu te speria ca nu-s moarta. Daca nu dai msg asta la toata lista diseara apar la fereastra ta si cu un cutit iti omor familia. Nu e nici o gluma a murit o fetita in mod teribil...cadavrul ei nu a fost gasit nici pana acum... acum o saptamana, un baiat nu a trimis acest mesaj si fantoma fetei a venit la el in casa la vanat si la omorat. trimite akest mesaj la toata lista in 5 min astfel fetita va veni sa te omoare... sorry pentru cei cu dnd si brb dar nu risk... skz! d fiti atenti ce porcariii pot scoate uni [ buna asta ] )))))))))...
Pe mine m-a speriat, dar pana la urma am raslaughing ca nu existaoh go on
Voi ce credeti?nail biting

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o gluma proasta, menita sa te sperie. N-are suport real.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Stau si ma intreb cum de le vin in minte asemenea prostii?

| Vizitiul a răspuns:

Hai ca eu am plecat de acasa, plec la bunici, Doamne fereste, nu vreau sa mor asa tanar.

| IQOnly a răspuns:

Stii... faza e ca unii chiar le e frica si trimit mesajul asta la toata lista! Astea sunt doar inventii de cei care nu au ce face!

| putzulica a răspuns:

Oameni ca astia nu ar trebui sa aiba netlaughingrolling on the floor

| mariutza a răspuns:

Ehh simple massuri stupide laughing don't worry..sunt doar niste prostii

| Ciprian Ionut a răspuns:

Din cauza asta am lista de pe messenger aproape goala... laughing) ignore la mass-uri tampite

| deejayra a răspuns:

Deci...laughingrolling on the floor...doamneee cati prosti in Romania

| panteraROZ a răspuns:

Nu categoric nu. sunt niste porcarii

| 4l3xander a răspuns:

E o prostie am primit-o si eu pe mess ...si i-am dat IGNORE aluia care mi-a trimis-o si n-am trimis mesaju mai departe si nu mi s-a intamplat nimiclaughing

| trifsandu a răspuns:

Din astea am primit si eu si le sterg de fiecare data iar pina acum nu mi s-a intamplat nimica. Te sfatuiesc sa il stergi si sa nu il trimiti mai departe. Astea sint niste prostii. O zi buna in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Povești de groază,... chiar crezi lucrul ăsta?
Dacă ar fi adevărat îți dai seama ce haos ar fi printre noi?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi chiar credeti prostiile astea? Oricine poate sa scrie ce vrea si Asta nu inseamna ca trebuie sa credem.Cred ca nu ar trebui sa mai fie publicate porcarii de astea.Cristina,nu te speria si tu poti sa scrii asa si sa nu fie adevarat.Sunt inventate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu l-am primit de la cele doua foste prietene cu care m-am certat si ele mi-au trimis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca unele sunt adevarate si unele sunt o porcarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista!@!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristina nu te speria daca nu avea nas, cum putea trai?>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt copii mici care se sperie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AOLEU m-am saturat de chestiile astea

| FallenDreams100 a răspuns:

Si eu l`am primit dar nu l`am trimis mai departe si nu s`a intamplat nimic

| dangerboy_5415 a răspuns:

E o porcarie! Un prost a pus mesajul asta si de unde sti unde stam?