| Bacemi a întrebat:

Am primit un mail interesant si m-am gandit sa aflati si voi despre ce este vorba.

http://www.garbo.ro/......andez.html

Ce parere aveti? E valabil? ( ma refer intr-o oarecare masura ca niciun horoscop nu e perfect )

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Eu am citit acest horoscop, pentru fiecare persoana din familia mea, precum si pentru mine si este destul de concis si reuseste sa sublinieze principalele calitati si defecte ale fiecarei zodii in parte. Eu nu am mai citit acest tip de horoscop pana acum si cred ca, poti sa te ghidezi pentru a afla care este calea sa te impaci cu tine si cu ceilalti si mai ales, ce trebuie sa faci pentru a "calca in gropri" cat mai putin, adica sa incerci sa-ti invingi defectele, cultivandu-ti calitatile, cu precadere.
Iti multumesc pentru postarea acestui link care m-a deconectat, in acelasi timp.

10 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Sunt râs de râs, frate! Leu în zodiacul celălalt, cum o dau, cum o întorc, tot felină sunt, tot cu ghearele gata de a fi scoase din teacă..."Fericirea atingerii unui scop este scurta si temporara caci imediat incep sa isi doreasca altceva.Se daruiesc in totalitate celorlalti si asteapta acelasi lucru in schimb, insa dezamagirile survin tocmai din aceasta cauza" Mă regăsesc în cuvintele astea, restul însă nu cred că mi se potriveşte...

| Libelle a răspuns:

Eu sunt ``1. Bursuc (semnul de inima: bursuc): 9 noiembrie – 30 ``, dar nu prea ma caracterizeaza, sincer.

| madagascar a răspuns:

Foarte tare mi se potriveste manusa

| roksy a răspuns:

interesant oricum

| cornculapte a răspuns:

Nu am crezut niciodata in horoscop, dar il citesc uneori pentru divertisment. Da, asta se potriveste. Sunt ras cu semnul de inima ras, impulsiva, cu impresii exagerate, am pretentii mari, astept de la ceilalti tot atat cat ofer, iar fericirea sentimentala am gasit-o intr-o relatie supusa judecatii celor din jur. M-a cam nimerit, dar tot nu ma convinge ca horoscopul e bun de ceva.

| cioco1tweety a răspuns:

Urs (semnul de inima: ras): 17 ianuarie – 8 februarie - Chiar daca sunt invinsi, nimeni nu le poate reprosa invingerea. Chiar daca au cazut, nimeni nu le reproseaza caderea. De ce? Pentru ca s-au nascut invingatori. Pur si simplu. Chiar daca pierd, este atat de multa demnitate si maretie in fiinta lor, incat vina nu o poti pune decat in carca destinului si a imprejurarilor… Nu sunt extrem de sociabili si uneori prefera sa stea in umbra, insa chiar si acolo unde se afla luminile principale ale reflectoarelor cad asupra lor. Nu se supun regulilor si incearca sa extraga de la viata tot ce are ea mai bun. Nu se tem de gura lumii. Calatoresc mult, experimenteaza, exploreaza, ajung in zone in care nimeni nu a mai ajuns vreodata. Pentru sentimentul acela de libertate pe care il gasesc in aceste experimente… pentru acest sentiment fantastic traiesc. Totul se datoreaza semnului lor de inima. Unii dintre nativi sunt destinati chiar genialitatii.
Uff...nu te astepti acum sa-ti spun eu ca da, sunt genialalaughing
Oricum niciodata nu mi s-au potrivit prezicerile din fiecare zii.In schimb, la caracteristici ale zodiei mele ma regasesc in mare masura (sunt varsator).
Multmim pentru sitehappy
Tu ce parere ai?
Ti se potriveste?

| Antonia90 a răspuns:

Bursuc (semnul de inima: ras): 17 octombrie -18 noiembrie – Acestor nativi le place sa se afle in centrul atentiei si sa uimeasca lumea prin felul lor cuceritor de a fi. Sunt frumosi, siguri pe ei, tin foarte mult la aspectul fizic si la aparente, se preocupa indeosebi de aspectul exterior. Una din preocuparile constante ale vietii lor va fi bunastarea materiala, iar unii dintre ei vor face din lux si confort un scop in sine. Chiar daca multi ii percep drept superficiali si fara substanta, sunt ambitiosi si au potential. Tin intr-adevar poate prea mult la imagine, insa dincolo de aparente se afla oameni sufletisti. Semnul de inima ii face agili si fasneti, dar si inamici de temut, extrem de primejdiosi.

Hmmm, mi se potriveste, totusi...
Interesant articol.

Lavinia.

| LorReen a răspuns:

Urs (semnul de inima: urs): 1 decembrie – 23 decembrie - Mi se potriveste cat de cathee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, in cazul meu au nimerit-o cat de cat de data asta(macar uneori sa mai ghiceasca si eioh go onlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred in zodii. Fiecare om este diferit, cu calitatile si defectele lui. Nici o data nu am crezut in zodii, constelanti, sau chesti din acestea.