| Sorin987 a întrebat:

Am probleme cu doi din membrii clanului Caran! Am primit amenintari ca daca ma duc la politie ma omoara! Ce ma sfatuiti sa fac?

14 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Dar ce le-ai facut? Ai grija ce faci, sa nu te vedem la ora 5! Si daca nu te duci la politie nu te omoara?

| Sorin987 explică (pentru IsabelaIssa):

Sunt neam cu interlopul Sile Pietroi si Sile a batut cativa din membrii acestui clan si acum ei au ceva cu mine, si eu stiu sa ma bat dar nu trebuie rezolvat cu omor si bataie, vreau sa gasesc o cale amiabila! Asa ca daca ai un sfat pentru mine in legatura cu asta, ti-as fi recunscatoare! Am cerut sfaturi, nu intrebari de genul ce le-am facut? Nu le-am facut nimic eu!

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Sorin987):

Am intrebat ca sa inteleg ce au cu tine. Poti sa vorbesti cu cei ce te-au amenintat si la se explici ca tu nu ai nici o treaba si nu vrei sa fi implicat in asta. Nu e de ajuns sa stii sa te bati, ca ei pot sa fie multi sau sa fie cu arme si nu ai ce face. Trebuie sa nu ii provoci cu nimic si sa stai cat mai departe de ei.

Si eu sunt tot fiu de interlop ca si ei, numai ca eu imi vad de treaba mea, ei batjocoresc si umilesc lumea, unul dintre ei l-a pus pe un pusti sa faca genoflexiuni cu briceagul la gat! Cat de josnici pot fi acesti oameni ca isi bat joc de copii nevinovati! Sa se lege de cineva pe masura lor daca sunt tari! Da, voi vorbi cu ei, multumesc pentru sfat! In viata nu conteaza ce esti, bogat, sarac, frumos, urat, toti suntem o apa si un pamant... Diferenta o face atitudinea si sufletul!

Imi place cum gandesti si ca nu esti ca ei. happy

Ms, pai daca ai probleme cu cineva poti sa apelezi la noi, imi dai mie mesaj dar dupa ma cinstesti si pe mine cam cu cat te lasa inima! Sa zicem vreo 3, 4 milioane?

Felicitari pentru premiul de azi!

Ce premiu?

Imi arata ca ai iesit campionul zilei

A, nu e de acum, asa mi-a ramas. Si nici nu am probleme cu nimeni, dar nici nu mi-as rezolva problemele in felul asta.

In ziua de azi daca vrei protectie apelezi la mafioti, nu la politisti! Doar stii cat de delasatori sunt politistii... Oricum mult succces pe toate planurile, te pup!

Multumesc.

| dbcovrigeldb a răspuns:

Omoarai tu pe ei! big grin

| Zεflεmitoarεa a răspuns:

Cine-s ăştia?
Îs ţigani? Dacă da, nu-i lua în seamă.