Nu o sa iti placa, zic brinza aia Brie, nu-i buna. Daca nu iti place aia cu mucegai, asta garantat o sa fie groaznica pentru tine
Aia cu mucegai este parfum pe linga brie. Sincer nu stiu cine consuma brinza Brie chair nu prea am vazut pe la magazine lumea cumparind.
Cea mai consumata este cea gen telemea, sau feta cum i se mai spne, cascaval, apoi pentru a folosi rasa sau mai stiu eu cum, alea invechite, si topita.
Moale dar nu prea moale mai e una in ceara, daca stii despre ce vorbesc, este ameri ana dar f buna, insa e si cam scumpa.Se numeste Baby si nu mai stiu cum, am uitat, aia e buna sigur.
Brinza moale, telemea e buna, cu rosii, castraveti.Si eu am luat de vreo 2 ori Brie si am aruncat-o, pentru mine nu-i comestibila
Da și brânza brie are mucegai, dar și un miros aparte, care eu personal nu îl agreez.Așa că încearcă brânza topită sau cașcaval.
E o nebunie ce a ajuns nu doar brânza ci și pâinea de exemplu în ziua de azi. Zeci de sortimente și combinații care mai de care mai extravagante să nu zic altceva, dar fără nici un rost.De ce nu poate să fie brânza exact așa doar din LAPTE și sare,pâinea la fel făcută DOAR din făină,apă, sare, drojdie fără alte tâmpenii de ingrediente adăugate căci dacă vrei ceva mai aparte adaugi tu acasă pe felia de pâine sau pe bucata de brânză.Eu doar mi-am spus părerea, fiind fiecare liber să cumpere, să consume ce dorește și ce își permite.
Eu de cand sunt mica nu pot sa mananc alta paine in afara de franzela aia de la brutarie. Franzela simpla, ieftina. Alea ambalate mi se par prea dulci, prea chimice. Aia cu maia are un gust acru si imi rup dintii in ea. Cat despre branza, telemeaua e viata mea. Dar mai mananc si cascaval si branza topita
Cu cât mai simplu cu atât mai bine.Fiindcă e plină industria alimentară de chimicale, de coloranți și alte otrăvuri
Din punctul meu de vedere cea mai sănătoasă branza este branza feta greceasca!
anonim_4396 întreabă: