E simplu, dai mail la contact@tpu.ro spui problema, dai linkul si print screen si se rezolva.
Asa fricos esti mai? Ce barbat esti tu?
In primul rand ca nu stie cine esti si unde esti, deci nu ar avea cum sa te gaseasca, dar ma mir cum de nu ti-ai dat seama de asta.
E posibil asa ceva, ca in ziua de azi multi baieti si barbati nu mai sunt baieti si barbati, si se sperie si de umbra lor.
Si baietii adevarati isi permit sa faca asa din rautate uneori.
Ca daca da de unu "ia vino ma sa vedem.", sa vezi cum...se abtin, si mai facea si misto stiind ca nu stie unde sa vina, ii dadea private cu asta (ca public nu prea e voie) de murea ala de draci, dar nu cu insulte, injuraturi, asa tare dar civilizat.
Dar...asta este. Maine poimaine femeile devin barbati adevarati.
Auzi la tine "insomnii, nu iesi din casa".
Iti dai seama ce valoare ii dai tu aluia acum!
Iar cine vrea sa faca rau nu zice, ci o face, ca sa nu fie dovezi impotriva lui.
Tu crezi toate: prostiile, amenințările, injuriile de pe TpU? Fii serios; ia totul în gluma și uita-le! Unii ne ajuta în sensul negativ și trebuie să le mulțumim fiindcă fiecare oferă ceea ce are, iar noi ne dezvoltam sistemul de apărare! În orice rău e și ceva bun, privește altfel lucrurile! Zilele trecute vedeam o listă enormă a celor blocați de admini pentru aceste chestii! Când cineva te jignește, mulțumește și treci mai departe; e dreptul tău să alegi: supărat sau fericit! Eu zic astfel: azi e o zi prea frumoasa ca să ma necăjesc; poate mâine! Până mâine am și uitat! COVID-ul asta mi-a dat o mână de ajutor; uit de la mână pana la gura unele lucruri?
Salutare, stiu cu ce sa te ajut, eu tot am avut asa problema ca vine un nenormal si injura si apoi ramai faa cuvinte si ai tot felul de probleme, asta nu e normal sa te intereseze parerea altora caci ei pot sa creada orice despre tine rau sau bine, pe mine ma intereseaza doar parerile pozitive, cele negative le respingem cu totii! Aici pe TPU au fost si vor fi mereu oameni bolnavi de cap care vin la orice intrebarea de a ta si te injura fara motiv iar apoi iti dau ignor, cui ii pasa parerile necunoscutilor? Daca unu a procedat in asa fel, adica m-a injurat si apoi ma ignora, il trimit in ceata si totul e bine. Nu trebuie sa te apuce stresul de la un bolnav care nu are ce face cu viata lui si bate capul la orice pas si streseaza alti oameni normali! Uita cat mai rapid de acel raspuns prost caci nu va fi bine daca tot te gandesti la el! Vei agrava situatia daca ii raspunzi din nou! El iti poate raspunde cu ceva si mai negativ si atunci poti avea atacuti de panica sau anxietate! El e prost si asa va ramane pe viata! iti tin si eu apararea!
Totul va fi bine!