Esti fata si ridici capacul la toaelta? OMG
Il pun!
Deci si tu stai cu el pus omg
E prima oară când te "văd", deci nu te cunosc. Dacă pui întrebarea așa direct din start te sabotezi.
Cum adica mă sabotez? Crezi că sunt un user vechi cu alt.nick?
Dacă tu vorbești despre tine negativ în gura mare denota neîncredere de sine, slăbiciune, și frică. Eu personal nu m-aș lăuda cu slăbiciunile mele.
Dar eu nu vad nicio lauda din partea mea adresată mie...
O iau ca pe un compliment
Nu esti tu tipul ala care a postat intrebarea/intrebarile despre capacurile de wc?
Ba da
Cand puneam intrebari serioase, nimica...cand pun din astea cu schepsis imediat sunt observat
Pai intrebarile mai dubioase sunt mereu alea mai populare.
Normal
O sa pun in seara asta una serioasa
Ai ajuns la popularitatea lui Viorel, tot ce mai trebuie sa faci e sa iti cauti o Vulpita.
Eu nu te știu amintește mi de unde mă cunoști te rog
Te-ai remarcat prin întrebările /fetisul vizavi de toaleta, meriți premiu de originalitate, și de cringe user de altfel!
Eu te știam oricum de mult, dar nu ai impresionat.
Dar acum cu întrebările legate de colacul de toaleta și alte scarbosenii, parca ai ieșit la suprafață la fel ca rahatelul
Eu acum te vad prima data... ești alina2k18?
Pentru premiu îți mulțumesc
Sunt un user mai vechi. Nu, nu sunt alina
Chester vine de la artistul ce făcea parte din trupa Linkin Park, mai exact chester bennington
Îl știu! Din păcate nu mai este printre noi. Ador piesa aia Numb. Mai ales varianta "violon"
Da, și eu o ador. Nu o sa se mai nasca unul ca chester prea curând!
Și melodia In The End era magistrala.
Îți doresc succes în a deveni cât mai popular.
Și in the end îmi place.
Mulțumesc, dar nu mi am propus asta. Eu nu am fost nicăieri popular, iară daca am fost, a fost în sens negativ
Buna.
Ah,da,parca eu sunt
Ești mult mai cunoscut decât crezi, eu de cate ori merg la toaletă și văd vasul de wc mă gândesc la tine.
Eu te am la prieteni, îți știu latura artistica. Toți artiștii sunt puțin duși. Tu ești mai mult dus decât artist.
De fapt Maria e, dar credeam că alina2k18 e. maria
Bluf.
Știi poker, nu? Sau tu ești pe barbut? Ah, barbugiule, era să mă fentezi!
Mariusrap91 întreabă: