Alllinna.nu credeam vreodata sa aud cuvintele astea din gura unei fete
Totusi la intrebarea asta, nu o sa-ti raspunda multi, pentru ca ai folosit multe cuvinte care nici nu stiu sa le pronunte, dar sa le mai inteleaga si sensul.
Sau poate ca unii dintre noi au o vasta cultura generala, dar cu cine sa vb ?
Printre randurile tale imi dau seama ca nu esti adepta credintei si mai mult a evolutiei, si inclin sa-ti dau dreptate. Dar tehnica din ultimi 50 de ani, nu ti se pare ca este un pic prea avansata pentru nivelul la care erau omenii acum 100 de ani?
Sa fim sinceri si realisti, in 1907 apareau primele avioane, peste 50 de atunci eram pe luna (sau asa se stie ).de unde atata avans tehnologic intr-o perioada atat de scurta?
Camp electronic de motivare emotionala.iti dai seama cate experimente pe creierul uman sau facut pentru a se ajunge la aceasta tehnologie? Si pot sa-ti dau multe exemple. Oare tehnologia provine din alta parte, sau de la alte fiinte?
Inca odata, felicitarile mele pentru acest post. Tine-o tot asa
Omul a fost creat cu ratiune in cadrul ei inventivitatea este prima, vezi folosirea uneltelor la primate, sa stiti ca la inceput nici eu n-am inteles mare lucruru din documentarele alea dar pe urma luandu-le usor am inteles cate un pic, experimentele s-au facut in virtutea inertiei la fel cum primatele au folosit evolutiv uneltele pentru a se ajuta de ele, aveti dreptul sa cunoasteti si sa stiti in ce lume traiti si de ce se intampla anumite lucruri, asta se face numai si numai prin informare, nu de ce windows-ul cutare n-are 3 modalizati de afisare ale screen, astea le gasiti tot pe net daca si incercati sa le intelegeti, cand nu intelegeti folositi un translator tehnic IT, zilele trecute am dat un raspuns cuiva referitor la un regionalism si se exista ambiguitatea ce inseamna munt la un regionalism din Dex, deci la nivelul asta suntem? mi-e groaza ce o sa acumulati pe parcurs, adica nimic? cultura? bug mafia?
Experimentului Large Hadron Collider (LHC) despre care toata lumea stie a folosit miliarde si miliarde de lire sterline pentru evolutia omului mai bine zis involutia, pentru ca se pare stiinta care a luat locul lui dumnezeu tinde sa giverneze la fel cum se facea in biblie prin supunere, Alex daca te pot ajuta cu tv-ul ala spune-mi, sau cu vreun program.
Pana la urma experimentul a avut loc? eu nu am gasit nimic care sa confirme acest lucru...
detalii despre experiment...http://www.descopera.ro/......apocalipsa
Http://www.euractiv.ro/......ornit.html
Cauta dupa cuvintele cheie tunel experiment si vezi ca este foarte interesant.
Te lasam pe tine allllllllllinnnnnna sa fii singura desteapta. Pe noi ne-au programant bubulii astia sa ascultam BUG MAfia si Guta, prin urmare nu prea ne-a mai ramas timp sa dam "sarci pe goagal" dupa papadie si Herodot sau dupa apocalipsa de toamna trecuta.
Nu mai lansa intrebari de genu acesta si mai citeste biblia si vei intelege cine a facut lumea.
Sensitive întreabă:
Marryy1187 întreabă:
Karina43 întreabă: