| Adynna_9523 a întrebat:

Am revenit cu o intrebareee big grin Am observat ca de cate ori ajuti pe cineva dupa TPU big grin raspunsul tau apare la profilul tau la "raspunsuri" si de cate ori pui o intrebare la fel iti apare intrebarea la profil "intrebari" (Sper sa intelegeti ce vreau sa va explicc ) Acum care e problema eu am ajutat 25 de oameni deci ar trebui sa imi apara 25 de raspunsuri la profil big grin Si am mai pus si 3 intrebari si la fel mie nu imi apare nimic big grin Laa punctaj nu mai zic ca acolo nu imi arataa nimic laughing
Decii a mai patit cineva asa cevaa? Dcc mie nu mi se inregistreaza raspunsurile si intrebarile la proffil?
Dau funda plus vot pentru cine ma ajutaa si imi explica si mie cum sta treabaa tongue Sunt nou in comunitatea astaa si nu ma preaa pricep tongue laughing Mss Mooolt kiss

Răspuns Câştigător
| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Euuuuuuuu

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Se înregistrează toate, doar că durează câteva zile până se aranjează toate şi sunt vizibile.Deci stai liniştit,în curând îţi vor apărea şi răspunsurile, şi întrebările, şi fundiţele şi maaaai ales punctelehee hee.

| Andreea114820 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel... am intrat in "intrebari frecvente" si acolo spunea ca o sa apara mai tarziu daca nu apare atunci.si eu astept sa imi apara o intrebare happy