| 8i9i a întrebat:

Am revenit cu o noua intrebare(de fapt mai multe laughing ) despre bine cunoscutul anime Naruto:1.Cine ar castiga intre o lupta dintre Zetsu si Danzou; 2. dintre Sandaime(al 3-lea hokage) si Tsunade; 3. dintre Orochimaru si Didara; 4. dintre Sakura si Shikamaru; 5. dintre Sanbi(3 cozi) si Nibi(2 cozi); 6. dintre Kakuzu si Kisame; 7. dintre Gaara si Konan; 8. dintre Asuma si Guren; 8. dintre Chyo si Choji; 9. dintre Neji si Juugo si mare final:10. dintre Naruto si Yondaime vs Madara si Sasuke?

Răspuns Câştigător
| lol1232 a răspuns:

1 Hmm grea lupta sa ma gandesc Zetsu
2 Sigur Tsunade dar in momentul de fata nu cred pentru ca este in coma sad
3 Orochimaru
4 Shikamaru sau poate Sakura egalitate
5 Sanbi
6 Kakuzu
7 tare gaara si konan hmm probabil este si aici egalitate dar hartia infasoara piatra adica nisipul deci konan
8 Chyo dar in momentul de fata choji pentru ca aia este moarta
9 Neji
10 Naruto
big grin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Zetsu... e atat de misterios.
2)Tsunade poate, pentru ca celalalt era mai batran XD
3)Orochimaru
4)Sakura XD. Shikamaru nu are cine stie ce putere, dar recupereaza cu inteligenta lui. Dar oricum cred ca Sakura, a fost antrenata de Tsunade, e cea mai puternica dintre kunoichi de varsta ei, asa ca.thinking
5)Sanbi laughing
6)Kakuzu
7)GREU.
8)Guren big grin
9)Chiyo
10)Juugo...sau Neji? Daca Juugo e in modul "insane", atunci cred ca Juugo XD
11)Daca ar fi asa in manga, Naruto si Yondaime ar castiga. Dar pe putere, ma gandesc ca ar fi egalitate...Madara chiar e ceva.

| Diana_6039 a răspuns:

1. Zetzu
2.Sandaime
3. Orochimaru
4.Shikamaru
5.Sanbi
6.Kisame
7.Gaara
8.Asuma
9.Chyo
10.Neji
11.Sasuke

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Zetsu;
Sandaime;
Orochimaru;
Shikamaru;
Sanbi;
Kakuzu;
Gaara;
Asuma;
Chyo;
Neji;
Pai aici o sa grupez in 4 echipe Naruto si Sasuke, Madara si Yondaime:dintre Naruto si Sasuke -Sasuke, iar dintre Madara si Yondaime-Yondaime.

Asta e parerea mea.

| panciu2000 a răspuns:

1. Zetsu
2.Sandaime
3.Orochimaru
4.Shikamaru
5.Sanbi
6.Kisame
7.Konan
8.Chyo
9.Neji
10.Naruto