| lory14 a întrebat:

Am rugat-o pe Raluca sa-mi stearga niste intrebari, dar nu le-a sters. De ce?

8 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Motivul este simplu, sigur prin întrebările tale ajuți multe persoane.

| arn64 a răspuns:

Ti-a raspuns la mesaj? Mie inainet sa ma reaboneze la ceva mi-a trimis mesaj spunandu-mi ca a facut-o.

| arn64 a răspuns:

Gabytzza, pe forum-uri moderatorii si adminii pot sterge topicul, iar Raluca e adminul de aici, deci aceiasi regula ar trebui sa se aplice si aici, corect?!

| arn64 a răspuns:

Si ar trebui sa le steraga doar daca n-a raspuns nimini, asa lumea pierde puncte degeaba...

| lory14 explică:

Nu sunt de acord cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din cate stiam nu se pot sterge intrebarile sau raspunsurile. Mie se pare corect. Pe forumuri nu ai aceasta posibilitate deci regula ar trebui sa se aplice si aici. Sunt curiosa: motivul?
Poate ar trebui sa ne gandim de 100 ori inainte sa intrebam sau sa raspundem si sa ne asumam responsabilitatea lucrurilor spuse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motiv? Chiar sunt curioasa de motiv si te rog sa mi-l dai, asa poate iti dau dreptate si poate nu mai primesc stupid din partea ta happy
Mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa luam un exemplu:
sa zicem ca mie mi se sterge un raspuns... iar ceilalti au facut referire la raspunsul meu si asa mai departe...nu s-ar mai intelege nimic. Sau poate altii au dat ca exemplu (copy link) pentru alta intrebare pusa, intrebarea ta, implictit raspunsurile la acea intrebare. Daca se sterge, iar nu se mai intelege nimic.
Eu te-am intrebat: motivul pentru care vrei sa ti le stearga...nu daca e interzis, bine, rau...