| Elena1234456 a întrebat:

Am sanse sa intru la Liceul Pedagogic din Galati la un profil la care ultima medie a fost 8, 86 daca eu am media de admitere 8, 69 :-s? Cam cate sanse am? Multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sanse, spre exemplu anul trecut la invatatori/educatoare, cea mai mica medie a fost 8, 50(parca)si anul asta 8, 31.Important este sa nu fie mai mult de 29 de elevi(din cate stiu eu, clasa e de 30 de locuri)cu medie mai mare decat a ta.

8 răspunsuri:
| ~p!$iii~ a răspuns:

Uhu sory cum am vazut intb stiam sigur ca esti tuhee hee
Ce te mai tii de pedagogicu' astasmug Hai poate intri rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ceva la care ai visat atita nu cred ca trebuie sa te lasi invinsa de citeva subpuncte.Incearca pina la dumnezeu, examen, interviu la director si altele.

| mysterious1 a răspuns:

Daca mai multi copii vor sa intre acolo si am medie mai mare ca tine si nu mai este locuri nu ai dar daca mai sunt locuri libere atunci succes acolo!

| x_7728 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, dar nu prea ai sanse. Media ta e mai mica decat cea de anul trecut si + anul acesta mediile vor creste cu circa 13-20 de sutimi. Totusi, daca nu exista copii cu medie mai mare decat a ta care vor la profilul respectiv, poti intra. Oricum ar fi, succes >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai gasesti locuri intrba la directorul liceului sau la secretara. daca nu incerci la alt liceu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de obiecte de studiu sunt si exista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sanse sa intru la liceul pedagogic din gl ca media de 7. 50 worried?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca ao sanse sa intri...mult succesbig grin...Am sanse sa intru la liceul pedagogic din targoviste cu media 8, 45?