| Invictusman2025 a întrebat:

Am scăpat puțin piper când am gătit pe jos,știu că va ieși un conflict sau cearta daca scapi piper pe jos. Am aruncat și puțin zahăr pe locul unde a ajuns piperul! Ce trebuie sa fac sa nu se producă o cearta,sa evit? Eu mă cam cert cu oamenii care nu îmi vorbesc politicos, nu îi agreez.

14 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Te-ai gândit că poate cearta nu se întâmplă pentru că ai varsat piperul, ci ai vărsat piperul pentru că se va întâmpla o ceartă? Pentru că ambele sunt la fel de valide, în scenariul în care crezi în superstiții fără nicio dovadă științifică.

| Kufu95 a răspuns:

Eu nu cred că e vorba de superstiții de genul, ci mai de degrabă de persoanele pe care le ai în jurul tău și mai depinde de tine dacă provici scandalul.

| Invictusman2025 explică (pentru J0B0MAT):

Mie mi se întâmplă mereu ceva nasol, nu cred dar se întâmplă pur și simplu. De ce nu îți pui poza cu tine și pui cu anime?

| Invictusman2025 explică (pentru Kufu95):

Mă cam cert cu vânzătoarele din zona, le dau putina teroare psihica, că sunt cam certate cu matematica și calcule simple de clasa 1! In mod normal la spălat vase le-ar fi locul nu la casa sa lucreze cu bani! Le dau putina teroare că sunt șmechere,hoațe! Te fac de bani daca nu ești atent! Lumea crede că eu daca fac atacuri de panica pe strada și sunt speriat și tremur că sunt nebun sau prost. Multi nu realizează că eu am un IQ mult superior lor chiar și așa bolnav! Calculele ce le fac proastele alea analfabete eu le fac fara ajutorul calculatorului, aproape instant daca nu sunt panicat! Ele nici cu ajutorul calculatorului nu pot! Sau se prefac că nu știu să ne facă de bani! Sunt totuși fost olimpic, așa damblagit cum sunt nu permit unor inculți sa mă facă de bani! Eu am anxietate urâtă rău da sunt atent la bani și la gesturile oamenilor, sunt lucid! Eu am mai zis că noi suntem un popor de nu mai zic cum că m-am saturat! Se judecă pe aparente! Daca te vad anxios, panicat îți pun etichete! Te fac cum le vine la gura! Și unii nu știu naibii nici calcule simple de matematica! Cam așa suntem noi de destepti ca popor! Nu toți, dar 70-80% așa sunt! Superficiali! Lipiți de inteligență!

| J0B0MAT a răspuns (pentru Invictusman2025):

Asta pot să te întreb și eu pe tine.

Una din cioara nu mai m-a scos rolling on the floor și mai și abera că am amenințat-o cu bătaia și moartea! Mă făcea cioara și ea nu știa să pune cratima la un cuvânt ofensator! Au ajuns agramate-le sa se creadă smart! Daca pun poza nebuna ar fi in stare sa mă denunțe la poliție. E rasistă laughing

Păi nici tu nu stai prea bine cu gramatica.
Tu ești cel care credea că toată lumea are ceva cu el? Căci acum înțeleg de ce crezi că se întâmplă ceva rău și din cauza piperului și îți repet ce ți-am mai spus, mergi la psiholog.

| Kufu95 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu mai bine le faceți tu o reclamație? Știu că ai mai vorbit despre ele că te-au păcălit, poți chiar să spui că după ce că au încercat să îți dea țeapă și că nici nu sunt competente pentru munca pe care o prestează. Asta cu judecatul se întâmplă peste tot, nu doar la noi, crezi că în alte țări situația e așa diferită?

Stau destul de ok. Așa scriu eu! Nu mai pun preț complet pe gramatica! Eu știu să pun cratima unde trebuie! Și nu sunt 100% român! Scriu mai decent decât mulți românasi agramați! Uneori scriu la mișto, că nu mai îmi pasa de ortografie! Cine mă cunoaște de pe TPU știe că sunt un user deștept!winking nu mai am nevoie de introducere.
Decât să fiu cu volanul pe dreapta ca tine, parca prefer sa fiu orice! Pentru mine ești un prostănac chiar și cu studiile tale de cacao! Când o să fii atras de femei poți să îmi dai mie sfaturi! Voi meritați sa fiți bătuți pe strada și pe unde va duceți de ăștia cu filetulwinking
Nu am zis toată lumea! Așa ai interpretat tu fiind blond!

Le dau înjoseala, le fac de râs de fata cu clienții! Daca o ard aiurea și eu o sa o ard! Sau sunt analfabete și nu sunt ok pentru a lucra la casa. Nu fac nici o reclamație! Și sefele, patronii lor sunt la fel. Ele fac cu multi așa nu doar cu mine, dar eu le dau peste nas nu stau la discuții! Le fac sa își de-a demisia singure daca continua cu nesimțirea!

Oare ce meritați voi cei care vreți să apelați la violența fizică atunci când cineva nu are aceeași părere ca voi?!
E o întrebare retorică, știu că violența fizică se pedepsește penal, la fel ca și amenințările pe care le tot faci pe aici mie și probabil și celorlalte persoane care susțin că ai mai făcut-o.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Kufu95):

Ce plângeri să facă el, când lui i se pot face plângeri penale numai din ce amenințări face pe aici?!
Cu siguranță și în viața reală a făcut ceva de genul și oamenii evident că l-au sancționat.Iar la cum continuă, până la urmă se poate alege cu dosar penal.

Ce amenințari că nu îți plac ție femeile? Și faci pe deșteptul aici? Când tu ești vai de steaua ta? Ai masterul luat și stai pe TPU. Nu ți rușine să fii un ratat? Stai pe o platformă de copii! Fa ceva util cu viața ta! Nu îți mai pierde timpul pe aici! Eu îți dau ignore că ție nu îți plac femeile! Ești faggot!

Nu îl bagă în seamă pe ăla că e frustrat că i-am zis că nu îi plac femeile! E tâmpit! El are impresia că eu sunt susținător CG ( Calin Georgescu), eu in realitate nu am nici un simpatizant! Am și zis: că, toți sunt hoți, toți de 35 de ani ne fura!