Ar fi cam aiurea să le povestesc procurorilor că nu am intervenit într-o situație critică pentru viața unui om, pentru că salvam un maidanez de la... ce omoară maidanezii.
Nu contează ce rasa ii câinele, contează ca ii salvezi viata! Și sa zicem ca salvezi copilu, ok, ce ai câștigat? Cu ce ii mai important un pui de om? Dacă salvezi câinele măcar te alegi cu un prieten adevărat! Poate copilu ala peste mulți ani o sa devina criminal și îți omoară familia!
Du-te... la specialiști.
Bla bla bla! Io sunt iubitor de câini, nu de copii idioți și urâți
Ești un idiot și un trădător de specie. Cum să alegi să salvezi un câine în locul unui bebeluș? Dacă era un criminal, sau un om rău, mai ziceam, dar un bebeluș e cea mai pură formă a umanității.
Animalele sunt animale. Și oamenii sunt oameni. Dacă preferi să alegi animalele în locul semenilor tăi, fă-ți un serviciu și dă-ți delete ((:
Sa ma p*ș pe bebelușii tai! Animalele sunt de 1000 de ori mai importante decât un bebeluș! Io iubesc animalele, nu bebeluși, wtf, normal ca salvez un câine ca, iubesc câinii mai mult ca orice, si toate animalele în general! Sunt destui oameni pe lumea asta, unu în minus nu strica! Și tu ești un idiot ca ești în stare sa lași un cățeluș mic sa moară, ești un monstru fără suflet! Și da-ți tu delete
Nu, nu sunt mai importante ca o ființă umană. Animalele mereu vor rămâne animale, indiferent de relația noastră cu ele.
Dacă aș fi în situația să nu am mâncare și singura mea soluție e cățelul, direct la proțap l-aș pune.
Eu nu sunt trădătoare de specie. Măcar spune-mi că ești vegană (((=
Awwwww, chiar ți se pare că sunt? Oprește-te că mă faci să roșesc
Zi-mi acum din ce oraș ești, adresa tot, ca nu o sa scape de mine jegoaso
Am o colecție de șuriuri care te așteaptă
Hai în Berceni dacă ești șmecher/ă
Te distrug în chinuri! Te pui cu cine nu trebuie! Toți cei care s-au pus cu mine au regretat amarnic ca s-au născut! Și asa vei fi și tu, vei regreta ca te-ai născut
anonim_4396 întreabă: