anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu 12 ani si am o problema destul de mare.Acum cateva zile m-am dus la magazin si cand am cumparat un suc, am iesit din magazin sa ma duc spre casa, si i-am vazut 2 rromi, nu le-am zis nimic, pe urma mai impins, nu am zis nimic, mi-am continuat sa merg spre casa, si mergand i-am auzit ca alergau spre mine, si pe urma am intrat intr-o farmacie, si m-a intrebat o Doamna ce caut acolo si i-am zis ca nu ma lasa acei 2 baieti, mi-a dat telefonul sa o sun pe mama, am sunat-o sa vina sa ma ia, a venit, au fugit aia doi, pe urma eu cu mama ne-am dus acasa. Si acum parinti nu mai ma lasa afara deloc, decat in spatele blocului dar sa stau putin. Si au dreptate ca poate mau urmarit si poate ma vad si sa ma fure, sa ma omoare nu stiu ce ar putea sa imi faca. Si am mai auzit de la o vanzatoare ca sa furat un copil de 12 ani pentru organe. Si nu mai ma duc la magazin si nu mai ma duc in parc. Deci ce as putea sa fac? Sa ma duc la politie? Sa Vorbesc cu politia sa imi dea un spray ca sa ma apar? Sau ce sfaturi imi dati? Ca nu stau pana la 16 ani in casa. Va rog dati-mi un sfat calumea.

5 răspunsuri:
| Annd a răspuns:

Sfatul meu este...dă.i dracu de nenorociţiwinking si nu iesi neinsotita! bafta happy

| xroberth a răspuns:

E o mafie care fura copii pentru organe. dar nu cred ca doi copii sunt bagati in aceasta mafie. De obicei copii rromi vor doar sa arate ca sunt "smecheri". Am auzit si eu de mafia asta, dar singurul lucru pe care nu-l mai fac este sa nu mai vin la 10 noaptea acasa big grin pentru ca eu sunt sigur ca nu mi se poate intampla nimic ziua... eu zic ca daca te duci acasa cu 1 ora jumate inainte sa se intunece afara e bine tongue

| bracigliano a răspuns:

Nu e cazul sa te alarmezi, exista grupari mafiote care racoleaza copii pentru organe dar stai linistita ca acei mafioti nu sunt niste copii, nu stau la colturi de bloc.Niste mafioti adevarati te furau deja pana acum daca chiar asa vroiau sa faca in seara aia.E o diferenta intre mafioti si gainarii de la coltul blocului.

| sasukeady a răspuns:

Nu prea cred ca eu i-am vazut ziua la ora 14

| cristinosaurus a răspuns:

Exista niste magazine speciale in care se vind pusti, arbalete, alte porcarii si spray-uri care paralizeaza sau care orbesc. Daca iti cumperi unul, trebuie sa stii sa dai cu el in punctele vitale: ochii, gura.Iar dupa aia, trebuie sa stii sa fugi... apoi te duci intr-un magazin sau la un om normal si gata. Sau poti sa inveti karate