E o mafie care fura copii pentru organe. dar nu cred ca doi copii sunt bagati in aceasta mafie. De obicei copii rromi vor doar sa arate ca sunt "smecheri". Am auzit si eu de mafia asta, dar singurul lucru pe care nu-l mai fac este sa nu mai vin la 10 noaptea acasa pentru ca eu sunt sigur ca nu mi se poate intampla nimic ziua... eu zic ca daca te duci acasa cu 1 ora jumate inainte sa se intunece afara e bine
Nu e cazul sa te alarmezi, exista grupari mafiote care racoleaza copii pentru organe dar stai linistita ca acei mafioti nu sunt niste copii, nu stau la colturi de bloc.Niste mafioti adevarati te furau deja pana acum daca chiar asa vroiau sa faca in seara aia.E o diferenta intre mafioti si gainarii de la coltul blocului.
Exista niste magazine speciale in care se vind pusti, arbalete, alte porcarii si spray-uri care paralizeaza sau care orbesc. Daca iti cumperi unul, trebuie sa stii sa dai cu el in punctele vitale: ochii, gura.Iar dupa aia, trebuie sa stii sa fugi... apoi te duci intr-un magazin sau la un om normal si gata. Sau poti sa inveti karate
LisaJulie întreabă: