pai si mie mi s-a intamplat asta semestrul trecut si am incercat sa ma motivez spunandu-mi ca mie chiar imi plac aceste materii. si inainte de a ma apuca de invatat mancam o bucatica mica de ciocolata pentru ca imbunatateste activitatea cerebrala si are anumite substante care te fac mai fericit.
Sincer, daca tie chiar iti place facultatea pe care o faci ar trebui sa te tii de ea. dar in primul rand trebuie sa te hotarasti daca asta este calea pe care vrei sa o urmezi.
nu prea inteleg la ce se refera a doua ta intrebare.dar am sa incerc sa-ti raspund. pai ..incearca sa citesti.sau sa te documentezi cat mai mult despre lucrurile/ persoanele care iti plac. sa iti cultivi un hobby. sa faci un sport. sa petreci timpul cu prietenii.
scuze daca raspunsul meu nu este ceea ce ai intrebat. nu prea am inteles.
sper ca te-am ajutat si mult noroc la facultate. daca mai ai nevoie de ajutor as fi bucuroasa sa ti-l ofer. doar trimite-mi un mesaj si iti voi scrie cat de repede pot.
[simt ca am cam dat-o in bara cu raspunsul pe care ti l-am dat asa ca simt nevoia sami mai cer odata scuze daca nu te-a ajutat si te-a facut sa-ti pierzi timpul cititndu-l ]