anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste pareri.
Ce parere aveti despre horoscop,zodi si compatibilitale lor sa vezi cu ce zodei te potrivesti, credeti in astea, ar trebui?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred in nimic de genul asta

| Nightfall a răspuns:

Personal, nu cred in asta. Si daca ar fi adevarat, prefer sa nu stiu. Totul e altfel atunci cand nu stii ce s-ar putea intampla.

| Purgatoriu a răspuns:

In zodii cred. Dar e ciudat sa spui "cred" de parca ar fi o religie sau ceva de genul asta.
In compatibilitate, depinde. Nu citesc nici o data horoscopul. E o prostie.laughing

| AtateaConditii a răspuns:

Eu nu am crezut, dar cand l-am citit si am vazut ca unele lucruri se leaga am inceput sa cred, deci da. Cred si in fenomene paranormale si in miracole.happy

| AndyLavy a răspuns:

Horoscop..nu prea..adica nu il ascult. insa in zodii si compatibilitate, mi se potriveste perfect ce se spune despre zodia mea. deci in asa ceva cred.

| P?tefaniaP a răspuns:

Cel putin eu nu cred. si nici nu iti sugerez sa o faciwinking

Sunt numai tampenii! Si cand te gandesti ca pierzi 2 sau chiar mai multe minute din viata, pentru un rahat de horoscop, compatibilitate care nu se vor adeveri niciodata!

| hhhapciuuu a răspuns:

Totul e real, da epacat, pentru ca din horoscop trebuie sa stie doar dumnezeu, ca sa ne stie cum sa manevreze timpul, ceva de genul, cel putin, mie asa mi s-a spus

Întrebări similare